Cukinijos gabaliukai tešloje
3.5 (4 įvertinimai)
Apie receptą
Cukinijų gabalėlius dažniausiai kepu tešloje vasarą vasarnamyje prie pat pavėsinės. Jokia vasaros šventė neapsieina be šio traškaus vasaros skanėsto. Skanu, sveika, puiku! Cukinijos gabaliukus puikiai patiekiame su majonezo, česnako, citrinos sulčių ir druskos bei pipirų padažu. Grietinę galite sumaišyti su smulkiai pjaustytais krapais ir trintu česnaku. Patiekalas gana skanus, bet dėl to, kad gruzdintos cukinijos nėra itin dietinės. Visada gaminu panašų patiekalą piknikui kaime iš ką tik nuskintų cukinijų ir jis vis dingsta. Cukinijos griežinėliai tešloje puikiai dera su šviežiais pomidorais. Sėkmės ir gero apetito!
-
Reikalingi ingredientai:
-
Cukinijos2~3 vnt
-
Miltai1/2 puodelio
-
Pipirai1/4 arbatinio šaukštelio
-
Kiaušinis2 vnt
-
Džiūvėsėliai1 puodelis
-
Aliejuspagal skonį
-
Druskapagal skonį
Gaminimo eiga
-
1. Cukiniją supjaustykite griežinėliais.
-
2. Išdėliokite į plačius dubenėlius: kiaušinius, miltus su pipirais ir džiūvėsėlius.
-
Reklama
-
3. Cukinijas pamirkykite miltuose, tada kiaušinyje ir tada džiūvėsėliuose.
-
4. Apkepkite aliejuje iš abiejų pusių.
-
Reklama
-
5. Patiekite su padažu.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 3.5/5 (4 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama