Cukinijos gabaliukai tešloje

Cukinijos gabaliukai tešloje

3.5 (4 įvertinimai)

6 Porcijos
30 min.

Apie receptą

Cukinijų gabalėlius dažniausiai kepu tešloje vasarą vasarnamyje prie pat pavėsinės. Jokia vasaros šventė neapsieina be šio traškaus vasaros skanėsto. Skanu, sveika, puiku! Cukinijos gabaliukus puikiai patiekiame su majonezo, česnako, citrinos sulčių ir druskos bei pipirų padažu. Grietinę galite sumaišyti su smulkiai pjaustytais krapais ir trintu česnaku. Patiekalas gana skanus, bet dėl ​​to, kad gruzdintos cukinijos nėra itin dietinės. Visada gaminu panašų patiekalą piknikui kaime iš ką tik nuskintų cukinijų ir jis vis dingsta. Cukinijos griežinėliai tešloje puikiai dera su šviežiais pomidorais. Sėkmės ir gero apetito!

Receptai pagal ingredientus: # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Cukinijos
    2~3 vnt
  • Miltai
    1/2 puodelio
  • Pipirai
    1/4 arbatinio šaukštelio
  • Kiaušinis
    2 vnt
  • Džiūvėsėliai
    1 puodelis
  • Aliejus
    pagal skonį
  • Druska
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Cukiniją supjaustykite griežinėliais.
    1. Cukiniją supjaustykite griežinėliais.
  • Išdėliokite į plačius dubenėlius: kiaušinius, miltus su pipirais ir džiūvėsėlius.
    2. Išdėliokite į plačius dubenėlius: kiaušinius, miltus su pipirais ir džiūvėsėlius.
  • Reklama
  • Cukinijas pamirkykite miltuose, tada kiaušinyje ir tada džiūvėsėliuose.
    3. Cukinijas pamirkykite miltuose, tada kiaušinyje ir tada džiūvėsėliuose.
  • Apkepkite aliejuje iš abiejų pusių.
    4. Apkepkite aliejuje iš abiejų pusių.
  • Reklama
  • Patiekite su padažu.
    5. Patiekite su padažu.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 3.5/5 (4 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai