Cinamoniniai suktinukai su sviestiniu kremu
4 (3 įvertinimai)
12 Porcijos
3 val.
Apie receptą
Kreminiai cinamono suktinukai yra cinamono bandelių variantas. Saldžios purios ryškaus skonio ir cinamono aromato bandelės, užpiltos švelniu sviestiniu kremu – tiesiog skanu! Taigi, kaip pasigaminti cinamono suktinukus su sviestiniu kremu? Paprastai ir lengvai! Tešla bandelėms mielinė, su maža paslaptimi: užplikysime verdančiu vandeniu. Dėl šios technikos tešla labai minkšta, o bandelės purios. Kreminis užpilas ruošiamas cukraus pudros ir sviesto pagrindu, yra saldus, malonaus vanilės aromato ir skonio. Išbandykite šį receptą, manau, jis taps vienu iš jūsų mėgstamiausių.
Paskirtis: Užkandžių receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Miltai /
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Mielės14 gramų (sausos)
-
Šiltas vanduo1 stiklinė
-
Cukrus1 stiklinė
-
Druska1 arbatinis šaukštelis
-
Verdantis vanduo1 stiklinė
-
Kiaušiniai2 vnt
-
Miltai6 stiklinės
-
Rudas cukrus1 stiklinė
-
Cinamonas1 šaukštas
-
Sviestas350 gramų (tešlai 200 g, įdarui 100 g, 50 g laistymui)
-
Cukraus pudra3 stiklinė
-
Vanilinis cukrus1 šaukštas
-
Pienas2~3 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Sumaišykite mieles ir šiltą vandenį matavimo puodelyje, palikite penkias minutes. Į didelį dubenį įpilkite cukraus, druskos ir verdančio vandens. Išplakite iki vientisos masės.
-
2. Įmuškite kiaušinius, supilkite pakilusias mieles ir kambario temperatūros sviestą. Vėl viską išmaišyti iki vientisos masės.
-
Reklama
-
3. Palaipsniui suberkite miltus, nenustodami plakti mikseriu mažu greičiu. Tešla turi būti minkšta ir vienalytė.
-
4. Tešlą uždenkite maistine plėvele ir valandai palikite šiltoje vietoje. Tešla turi padidėti dvigubai.
-
Reklama
-
5. Kai tešla pakils, išminkykite ir palikite dar 30 minučių.
-
6. Tešlą iškočiokite maždaug 1 cm sluoksniu Cinamoną sumaišykite su sviestu (100 g) ir ruduoju cukrumi. Tešlos lakštą tolygiai ištepkite per visą paviršių.
-
Reklama
-
7. Tešlą susukti į vyniotinį.
-
8. Supjaustykite ritinį tokio paties dydžio gabalėliais.
-
Reklama
-
9. Sudėkite griežinėlius nupjauta puse žemyn į formą taip, kad jie būtų kelių centimetrų atstumu vienas nuo kito. Leiskite bandelėms pakilti 45 minutes.
-
10. Kai bandelės iškils, dėkite jas į orkaitę, įkaitintą iki 200 laipsnių, 15-20 minučių.
-
Reklama
-
11. Bandelės turi būti gražios auksinės spalvos.
-
12. Kremas: mikseriu išplakite sviestą. Įberkite žiupsnelį druskos, vanilės, pieno ir cukraus. Maišykite, kol glajus taps vientisas ir kreminis.
-
13. Ant bandelių užpilkite glaistą, galėsite patiekti ant stalo!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 4/5 (3 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama