Cinamoniniai suktinukai su sviestiniu kremu

Cinamoniniai suktinukai su sviestiniu kremu

4 (3 įvertinimai)

12 Porcijos
3 val.

Apie receptą

Kreminiai cinamono suktinukai yra cinamono bandelių variantas. Saldžios purios ryškaus skonio ir cinamono aromato bandelės, užpiltos švelniu sviestiniu kremu – tiesiog skanu! Taigi, kaip pasigaminti cinamono suktinukus su sviestiniu kremu? Paprastai ir lengvai! Tešla bandelėms mielinė, su maža paslaptimi: užplikysime verdančiu vandeniu. Dėl šios technikos tešla labai minkšta, o bandelės purios. Kreminis užpilas ruošiamas cukraus pudros ir sviesto pagrindu, yra saldus, malonaus vanilės aromato ir skonio. Išbandykite šį receptą, manau, jis taps vienu iš jūsų mėgstamiausių.

Receptai pagal ingredientus: # Miltai / # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Mielės
    14 gramų (sausos)
  • Šiltas vanduo
    1 stiklinė
  • Cukrus
    1 stiklinė
  • Druska
    1 arbatinis šaukštelis
  • Verdantis vanduo
    1 stiklinė
  • Kiaušiniai
    2 vnt
  • Miltai
    6 stiklinės
  • Rudas cukrus
    1 stiklinė
  • Cinamonas
    1 šaukštas
  • Sviestas
    350 gramų (tešlai 200 g, įdarui 100 g, 50 g laistymui)
  • Cukraus pudra
    3 stiklinė
  • Vanilinis cukrus
    1 šaukštas
  • Pienas
    2~3 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
  • Sumaišykite mieles ir šiltą vandenį matavimo puodelyje, palikite penkias minutes. Į didelį dubenį įpilkite cukraus, druskos ir verdančio ...
    1. Sumaišykite mieles ir šiltą vandenį matavimo puodelyje, palikite penkias minutes. Į didelį dubenį įpilkite cukraus, druskos ir verdančio vandens. Išplakite iki vientisos masės.
  • Įmuškite kiaušinius, supilkite pakilusias mieles ir kambario temperatūros sviestą. Vėl viską išmaišyti iki vientisos masės.
    2. Įmuškite kiaušinius, supilkite pakilusias mieles ir kambario temperatūros sviestą. Vėl viską išmaišyti iki vientisos masės.
  • Reklama
  • Palaipsniui suberkite miltus, nenustodami plakti mikseriu mažu greičiu. Tešla turi būti minkšta ir vienalytė.
    3. Palaipsniui suberkite miltus, nenustodami plakti mikseriu mažu greičiu. Tešla turi būti minkšta ir vienalytė.
  • Tešlą uždenkite maistine plėvele ir valandai palikite šiltoje vietoje. Tešla turi padidėti dvigubai.
    4. Tešlą uždenkite maistine plėvele ir valandai palikite šiltoje vietoje. Tešla turi padidėti dvigubai.
  • Reklama
  • Kai tešla pakils, išminkykite ir palikite dar 30 minučių.
    5. Kai tešla pakils, išminkykite ir palikite dar 30 minučių.
  • Tešlą iškočiokite maždaug 1 cm sluoksniu Cinamoną sumaišykite su sviestu (100 g) ir ruduoju cukrumi. Tešlos lakštą tolygiai ištepkite per...
    6. Tešlą iškočiokite maždaug 1 cm sluoksniu Cinamoną sumaišykite su sviestu (100 g) ir ruduoju cukrumi. Tešlos lakštą tolygiai ištepkite per visą paviršių.
  • Reklama
  • Tešlą susukti į vyniotinį.
    7. Tešlą susukti į vyniotinį.
  • Supjaustykite ritinį tokio paties dydžio gabalėliais.
    8. Supjaustykite ritinį tokio paties dydžio gabalėliais.
  • Reklama
  • Sudėkite griežinėlius nupjauta puse žemyn į formą taip, kad jie būtų kelių centimetrų atstumu vienas nuo kito. Leiskite bandelėms pakilti...
    9. Sudėkite griežinėlius nupjauta puse žemyn į formą taip, kad jie būtų kelių centimetrų atstumu vienas nuo kito. Leiskite bandelėms pakilti 45 minutes.
  • Kai bandelės iškils, dėkite jas į orkaitę, įkaitintą iki 200 laipsnių, 15-20 minučių.
    10. Kai bandelės iškils, dėkite jas į orkaitę, įkaitintą iki 200 laipsnių, 15-20 minučių.
  • Reklama
  • Bandelės turi būti gražios auksinės spalvos.
    11. Bandelės turi būti gražios auksinės spalvos.
  • Kremas: mikseriu išplakite sviestą. Įberkite žiupsnelį druskos, vanilės, pieno ir cukraus. Maišykite, kol glajus taps vientisas ir kreminis.
    12. Kremas: mikseriu išplakite sviestą. Įberkite žiupsnelį druskos, vanilės, pieno ir cukraus. Maišykite, kol glajus taps vientisas ir kreminis.
  • Ant bandelių užpilkite glaistą, galėsite patiekti ant stalo!
    13. Ant bandelių užpilkite glaistą, galėsite patiekti ant stalo!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 4/5 (3 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai