Bulvių rutuliukai su įdaru

Bulvių rutuliukai su įdaru

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Niekada nenustoju stebėtis, kiek patiekalų galima pagaminti iš bulvių. Ir beveik kiekvieną savaitę randu naujų variantų! Taip nutiko ir šį kartą. Paaiškėjo, kad tai naminis, bet originalus pagrindinis patiekalas. Šis variantas dar vadinamas prancūziškais kroketais. Jei nesate susipažinę su receptu, skaitykite toliau ir sužinokite, kaip gaminti įdarytus bulvių rutuliukus. Beje, įdarą galima keisti pagal savo skonį. Pavyzdžiui, šis metodas apima maltą mėsą, bet taip pat yra grybų ir morkų ar sūrio.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Bulvės
    500 gramų
  • Miltai
    80 gramų
  • Sviestas
    50 gramų
  • Grietinė
    1 stiklinė
  • Kiaušinis
    2 vnt (1 vnt
  • Malta jautiena
    350 gramų
  • Pomidorų sultys
    1 stiklinė
  • Druska
    pagal skonį
  • Augalinis aliejus
    1 arbatinis šaukštelis
  • Svogūnai
    90 gramų
  • Malti juodieji pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Bulves nulupkite, nuplaukite ir virkite pasūdytame vandenyje, kol suminkštės.
    1. Bulves nulupkite, nuplaukite ir virkite pasūdytame vandenyje, kol suminkštės.
  • Paruoštas bulves sugrūskite į tyrę, įmuškite kiaušinį.
    2. Paruoštas bulves sugrūskite į tyrę, įmuškite kiaušinį.
  • Reklama
  • Į tyrę suberkite druską ir miltus, užminkykite tešlą.
    3. Į tyrę suberkite druską ir miltus, užminkykite tešlą.
  • Į faršą suberkite smulkiai tarkuotą svogūną, druską, pipirus ir kiaušinį. Kruopščiai išmaišykite.
    4. Į faršą suberkite smulkiai tarkuotą svogūną, druską, pipirus ir kiaušinį. Kruopščiai išmaišykite.
  • Reklama
  • Iš bulvių tešlos atimkite maždaug 75 gramų gabalėlį. Padarykite 4 mm storio blynelį.
    5. Iš bulvių tešlos atimkite maždaug 75 gramų gabalėlį. Padarykite 4 mm storio blynelį.
  • Į centrą sudėkite maltą mėsą. Suformuokite į rutulį.
    6. Į centrą sudėkite maltą mėsą. Suformuokite į rutulį.
  • Reklama
  • Į gilią karščiui atsparią keptuvę supilkite aliejų. Sudėkite ten rutuliukus. Padažą pasigaminkite sumaišę pomidorų sultis su grietine ir ...
    7. Į gilią karščiui atsparią keptuvę supilkite aliejų. Sudėkite ten rutuliukus. Padažą pasigaminkite sumaišę pomidorų sultis su grietine ir druska.
  • Supilkite padažą į keptuvę. Patiekalą užvirinkite ant vidutinės ugnies, tada uždengę troškinkite 5 minutes. Galiausiai bulvių rutuliukus ...
    8. Supilkite padažą į keptuvę. Patiekalą užvirinkite ant vidutinės ugnies, tada uždengę troškinkite 5 minutes. Galiausiai bulvių rutuliukus aptepkite lydytu sviestu.
  • Reklama
  • Indą 20 minučių pašaukite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę. Gero apetito!
    9. Indą 20 minučių pašaukite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai