Bulvių blynai
5 (1 įvertinimai)
3 Porcijos
30 min.
Apie receptą
Jeigu norite pasigaminti traškius, plonus ir ne per riebius blynelius iš tarkuotų bulvių, pabandykite naudoti grilinę keptuvę. Tai puiki idėja, kuri, esu tikra, patiks kiekvienam. Žiūrėkite receptą! Grilis suteikia blyneliams ne tik apetitiškas juosteles. Dėl keptuvės griovelių bulviniai blynai įsigeria gerokai mažiau aliejaus, tačiau vis tiek puikiai iškepa. Auksinė plutelė, švelnus vidus ir mažiau riebalų – tikrai verta išbandyti bulvinius blynus grilinėje keptuvėje!
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Pipiraipagal skonį
-
Augalinis aliejuspagal poreikį
-
Bulvės500 gramų
-
Kiaušinis1 vnt
-
Druskapagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite ingredientus. -
2. Nuplaukite bulves, nulupkite ir sutarkuokite stambia tarka. -
Reklama
-
3. Įmuškite kiaušinį. -
4. Įberkite druskos ir pipirų. -
Reklama
-
5. Viską gerai išmaišykite. -
6. Į grilinę keptuvę įpilkite augalinio aliejaus ir dėkite ją ant ugnies. Ji turi gerai įkaisti. -
Reklama
-
7. Šaukštu dėkite tarkius į keptuvę ir paskleiskite, kad blynai būtų ploni. -
8. Kepkite vidutinėje kaitroje iš abiejų pusių, kol apskrus. -
Reklama
-
9. Iškepusius blynus dėkite ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų riebalų perteklius. -
10. Ir patiekite su grietine arba mėgstamu padažu. Skanaus!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama



















