Bulviniai vėdarai su grybais
5 (1 įvertinimai)
1 Porcija
1 val.
Apie receptą
Bulviniai vėdarai – originalus receptas iš vokiečių virtuvės. Vėdarai – puiki alternatyva kasdieniams mėsos patiekalams. Su alumi – oi, kaip gerai dera! Bulviniai vėdarai – labai skanus patiekalas. Rekomenduoju išbandyti! Gera idėja bulvinius vėdarus patiekti su šviesiu alumi - pagal geriausias vokiškas tradicijas.
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Daržovės /
# MėsaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Sutarkuotos bulvės100 gramų
-
Grietinė20 gramų
-
Grybai50 gramų
-
Spirgučiai20 gramų
-
Kiaušinis1 vnt
-
Miltai20 gramų
-
Svogūnai1 vnt
-
Kiaulienos žarnospagal poreikį
-
Alyvuogių aliejuspagal poreikį (kepimui)
-
Druska, pipiraipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškime visus reikalingus ingredientus.
-
2. Žalias bulves ir svogūnus sutarkuokite stambia tarka.
-
Reklama
-
3. Grybus supjaustykite mažais atsitiktiniais gabalėliais. Svogūną supjaustykite kubeliais.
-
4. Lašinius supjaustykite kubeliais.
-
Reklama
-
5. Į keptuvę supilkite aliejų ir pakepinkite joje svogūną.
-
6. Tada sudėkite lašinius. Kepkite, gerai išmaišydami.
-
Reklama
-
7. Sudėkite grybus. Gerai apkepkite, neturi likti skysčio.
-
8. Tada į bulvių mišinį sudėkite grietinę, įmuškite kiaušinį, miltus, tarkuotą svogūną, taip pat pakepintus grybus, spirgučius ir svogūnus. Viską kruopščiai išmaišykite. Nepamirškite įberti druskos ir pipirų!
-
Reklama
-
9. Gauta mase prikimškite kiaulienos žarnas ir apkepkite keptuvėje iš visų pusių iki auksinės rudos spalvos.
-
10. Iškepusius vėdarus 30 minučių dėkite į orkaitę, įkaitintą iki 150 laipsnių.
-
Reklama
-
11. Patiekite su žolelėmis ir grietine. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama