Bulviniai vėdarai su grybais

Bulviniai vėdarai su grybais

5 (1 įvertinimai)

1 Porcija
1 val.

Apie receptą

Bulviniai vėdarai – originalus receptas iš vokiečių virtuvės. Vėdarai – puiki alternatyva kasdieniams mėsos patiekalams. Su alumi – oi, kaip gerai dera! Bulviniai vėdarai – labai skanus patiekalas. Rekomenduoju išbandyti! Gera idėja bulvinius vėdarus patiekti su šviesiu alumi - pagal geriausias vokiškas tradicijas.

Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Sutarkuotos bulvės
    100 gramų
  • Grietinė
    20 gramų
  • Grybai
    50 gramų
  • Spirgučiai
    20 gramų
  • Kiaušinis
    1 vnt
  • Miltai
    20 gramų
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Kiaulienos žarnos
    pagal poreikį
  • Alyvuogių aliejus
    pagal poreikį (kepimui)
  • Druska, pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškime visus reikalingus ingredientus.
    1. Paruoškime visus reikalingus ingredientus.
  • Žalias bulves ir svogūnus sutarkuokite stambia tarka.
    2. Žalias bulves ir svogūnus sutarkuokite stambia tarka.
  • Reklama
  • Grybus supjaustykite mažais atsitiktiniais gabalėliais. Svogūną supjaustykite kubeliais.
    3. Grybus supjaustykite mažais atsitiktiniais gabalėliais. Svogūną supjaustykite kubeliais.
  • Lašinius supjaustykite kubeliais.
    4. Lašinius supjaustykite kubeliais.
  • Reklama
  • Į keptuvę supilkite aliejų ir pakepinkite joje svogūną.
    5. Į keptuvę supilkite aliejų ir pakepinkite joje svogūną.
  • Tada sudėkite lašinius. Kepkite, gerai išmaišydami.
    6. Tada sudėkite lašinius. Kepkite, gerai išmaišydami.
  • Reklama
  • Sudėkite grybus. Gerai apkepkite, neturi likti skysčio.
    7. Sudėkite grybus. Gerai apkepkite, neturi likti skysčio.
  • Tada į bulvių mišinį sudėkite grietinę, įmuškite kiaušinį, miltus, tarkuotą svogūną, taip pat pakepintus grybus, spirgučius ir svogūnus. ...
    8. Tada į bulvių mišinį sudėkite grietinę, įmuškite kiaušinį, miltus, tarkuotą svogūną, taip pat pakepintus grybus, spirgučius ir svogūnus. Viską kruopščiai išmaišykite. Nepamirškite įberti druskos ir pipirų!
  • Reklama
  • Gauta mase prikimškite kiaulienos žarnas ir apkepkite keptuvėje iš visų pusių iki auksinės rudos spalvos.
    9. Gauta mase prikimškite kiaulienos žarnas ir apkepkite keptuvėje iš visų pusių iki auksinės rudos spalvos.
  • Iškepusius vėdarus 30 minučių dėkite į orkaitę, įkaitintą iki 150 laipsnių.
    10. Iškepusius vėdarus 30 minučių dėkite į orkaitę, įkaitintą iki 150 laipsnių.
  • Reklama
  • Patiekite su žolelėmis ir grietine. Gero apetito!
    11. Patiekite su žolelėmis ir grietine. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai