Bulguras su vištienos širdelėmis

Bulguras su vištienos širdelėmis

4 (2 įvertinimai)

4 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Paprastas, bet skanus patiekalas be didelių išlaidų ir laiko. Viskas ruošiama vienoje keptuvėje, vadinasi, nebus daug nešvarių indų. Išbandyk receptą! Grietinė padaro patiekalą švelnesnį ir skanesnį, todėl naudokite grietinę riebesnę. Širdis rinkitės dideles ir tik šviežias, tada jos bus sultingos ir švelnios. Nuplauti bulgurą ar ne – kiekvieno asmeninis reikalas, pavyzdžiui, aš visada plaunu bet kokius javus, išskyrus manų kruopas. Galite pridėti bet kokių žalumynų pagal savo skonį.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena / # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Bulguras
    250 gramų
  • Vištienos širdelės
    300 gramų
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Grietinė 20%
    2 šaukštai
  • Karis
    1 arbatinis šaukštelis
  • Druska
    pagal skonį
  • Vanduo
    500 mililitrų
  • Augalinis aliejus
    2 šaukštai
  • Petražolės
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite ingredientus.
    1. Paruoškite ingredientus.
  • Į keptuvę supilkite augalinį aliejų, sudėkite smulkiai pjaustytus svogūnus. Nupjaustykite širdelių plėveles ir riebalų perteklių, perpjau...
    2. Į keptuvę supilkite augalinį aliejų, sudėkite smulkiai pjaustytus svogūnus. Nupjaustykite širdelių plėveles ir riebalų perteklių, perpjaukite per pusę ir sudėkite į keptuvę su svogūnais.
  • Reklama
  • Viską kepkite ant stiprios ugnies maišydami 7-8 minutes. Pasūdykite, suberkite karį, išmaišykite ir kepkite dar 3 minutes ant vidutinės u...
    3. Viską kepkite ant stiprios ugnies maišydami 7-8 minutes. Pasūdykite, suberkite karį, išmaišykite ir kepkite dar 3 minutes ant vidutinės ugnies.
  • Į keptuvę suberkite bulgurą, viską išmaišykite.
    4. Į keptuvę suberkite bulgurą, viską išmaišykite.
  • Reklama
  • Supilkite verdantį vandenį ir išmaišykite, užvirinkite.
    5. Supilkite verdantį vandenį ir išmaišykite, užvirinkite.
  • Uždenkite keptuvę dangčiu, sumažinkite ugnį ir virkite 30 minučių ant silpnos ugnies. Įsitikinkite, kad niekas nesvyla.
    6. Uždenkite keptuvę dangčiu, sumažinkite ugnį ir virkite 30 minučių ant silpnos ugnies. Įsitikinkite, kad niekas nesvyla.
  • Reklama
  • Įdėkite grietinės, smulkiai pjaustytų petražolių ir išmaišykite. Troškinkite dar 2 minutes ir nukelkite nuo ugnies.
    7. Įdėkite grietinės, smulkiai pjaustytų petražolių ir išmaišykite. Troškinkite dar 2 minutes ir nukelkite nuo ugnies.
  • Skanaus!
    8. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 4/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai