Bulguras su vištienos širdelėmis
4 (2 įvertinimai)
4 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Paprastas, bet skanus patiekalas be didelių išlaidų ir laiko. Viskas ruošiama vienoje keptuvėje, vadinasi, nebus daug nešvarių indų. Išbandyk receptą! Grietinė padaro patiekalą švelnesnį ir skanesnį, todėl naudokite grietinę riebesnę. Širdis rinkitės dideles ir tik šviežias, tada jos bus sultingos ir švelnios. Nuplauti bulgurą ar ne – kiekvieno asmeninis reikalas, pavyzdžiui, aš visada plaunu bet kokius javus, išskyrus manų kruopas. Galite pridėti bet kokių žalumynų pagal savo skonį.
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Paukštiena /
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Bulguras250 gramų
-
Vištienos širdelės300 gramų
-
Svogūnai1 vnt
-
Grietinė 20%2 šaukštai
-
Karis1 arbatinis šaukštelis
-
Druskapagal skonį
-
Vanduo500 mililitrų
-
Augalinis aliejus2 šaukštai
-
Petražolėspagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite ingredientus.
-
2. Į keptuvę supilkite augalinį aliejų, sudėkite smulkiai pjaustytus svogūnus. Nupjaustykite širdelių plėveles ir riebalų perteklių, perpjaukite per pusę ir sudėkite į keptuvę su svogūnais.
-
Reklama
-
3. Viską kepkite ant stiprios ugnies maišydami 7-8 minutes. Pasūdykite, suberkite karį, išmaišykite ir kepkite dar 3 minutes ant vidutinės ugnies.
-
4. Į keptuvę suberkite bulgurą, viską išmaišykite.
-
Reklama
-
5. Supilkite verdantį vandenį ir išmaišykite, užvirinkite.
-
6. Uždenkite keptuvę dangčiu, sumažinkite ugnį ir virkite 30 minučių ant silpnos ugnies. Įsitikinkite, kad niekas nesvyla.
-
Reklama
-
7. Įdėkite grietinės, smulkiai pjaustytų petražolių ir išmaišykite. Troškinkite dar 2 minutes ir nukelkite nuo ugnies.
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama