Bulguras su vištienos kepenėlėmis ir pievagrybiais

Bulguras su vištienos kepenėlėmis ir pievagrybiais

5 (1 įvertinimai)

5-6 Porcijos
1 val. 20 min.

Apie receptą

Nuostabus karštas patiekalas su bulguru, vištienos kepenėlėmis ir grybais receptą. Skanus ir sotus patiekalas – puikus pasirinkimas pietums ar vakarienei. Antra diena taip pat bus skani. Jau kurį laiką bulguras užėmė deramą vietą ant mūsų pietų stalų. Ypatingu būdu apdoroti kviečiai užkariavo daugelį, tarp jų ir mane. Iš bulguro gaminama daug skanių, įdomių patiekalų, vieną iš kurių šiandien jums siūlau.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Bulguras
    200 gramų
  • Vištienos kepenėlės
    500 gramų
  • Grybai
    150 gramų
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Morkos
    1 vnt
  • Saulėgrąžų aliejus
    40 mililitrų
  • Druska
    pagal skonį
  • malti juodieji pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus ingredientus.
    1. Paruoškite visus ingredientus.
  • Svogūnus ir morkas nulupkite ir nuplaukite. Smulkiai supjaustykite ir sudėkite į puodą storu dugnu. Supilkite šiek tiek saulėgrąžų alieja...
    2. Svogūnus ir morkas nulupkite ir nuplaukite. Smulkiai supjaustykite ir sudėkite į puodą storu dugnu. Supilkite šiek tiek saulėgrąžų aliejaus ir, retkarčiais pamaišydami, patroškinkite 7-8 minutes.
  • Reklama
  • Bulgurą nuplaukite ir sudėkite į puodą su svogūnais ir morkomis.
    3. Bulgurą nuplaukite ir sudėkite į puodą su svogūnais ir morkomis.
  • Sudėkite nuluptus ir supjaustytus grybus. Supilkite 300-350 ml. vandens. Įberkite druskos ir pipirų pagal skonį. Virkite bulgurą, kol jis...
    4. Sudėkite nuluptus ir supjaustytus grybus. Supilkite 300-350 ml. vandens. Įberkite druskos ir pipirų pagal skonį. Virkite bulgurą, kol jis beveik išvirs.
  • Reklama
  • Vištienos kepenėles nuplaukite, nupjaukite gyslas ir riebalus. Supjaustykite į dvi dalis. Sudėkite į karštą keptuvę su trupučiu saulėgrąž...
    5. Vištienos kepenėles nuplaukite, nupjaukite gyslas ir riebalus. Supjaustykite į dvi dalis. Sudėkite į karštą keptuvę su trupučiu saulėgrąžų aliejaus.
  • Kepenėles kepkite ant vidutinės ugnies maišydami 7-8 minutes. Turėtų apskrusti išorėje, bet viduje vis tiek likti žalia. Įberkite truputį...
    6. Kepenėles kepkite ant vidutinės ugnies maišydami 7-8 minutes. Turėtų apskrusti išorėje, bet viduje vis tiek likti žalia. Įberkite truputį druskos.
  • Reklama
  • Likus 10-15 minučių iki kepimo pabaigos, į puodą sudėkite vištienos kepenėles. Įmaišykite bulgurą ir grybus.
    7. Likus 10-15 minučių iki kepimo pabaigos, į puodą sudėkite vištienos kepenėles. Įmaišykite bulgurą ir grybus.
  • Bulguras su vištienos kepenėlėmis ir pievagrybiais paruoštas.
    8. Bulguras su vištienos kepenėlėmis ir pievagrybiais paruoštas.
  • Reklama
  • Patiekite šį skanų ir sveiką patiekalą karštą su daržovėmis, raugintais agurkais.
    9. Patiekite šį skanų ir sveiką patiekalą karštą su daržovėmis, raugintais agurkais.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai