Bulguras su grybais, kukurūzais ir žaliais žirneliais
5 (1 įvertinimai)
3-4 Porcijos
40 min.
Apie receptą
Bulguras – tai ypatingu būdu apdoroti kviečiai. Receptas su šiais dribsniais kartu su grybais, kukurūzais ir konservuotais žaliais žirneliais, skanus, sveikas ir sotus patiekalas! Bulguro mėgėjams šis patiekalas patiks. Jis taip pat tinka vegetarams ir tiems, kurie periodiškai pasninkauja. Jis gali būti patiekiamas kaip garnyras prie mėsos, žuvies, paukštienos ir kaip atskiras patiekalas.
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Bulguras100 gramų
-
Grybai150 gramų
-
Konservuoti kukurūzai100 gramų
-
Konservuoti žalieji žirneliai100 gramų
-
Morkos1 vnt
-
Svogūnai1 vnt
-
Saulėgrąžų aliejus30 ml
-
Druskapagal skonį
-
Malti juodieji pipiraipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite ingredientus.
-
2. Morkas ir svogūnus nulupkite, nuplaukite ir smulkiai supjaustykite. Sudėkite į puodą storu dugnu ir užpilkite saulėgrąžų aliejumi. Troškinkite 7-8 minutes, kol svogūnas taps skaidrus.
-
Reklama
-
3. Bulgurą nuplaukite ir sudėkite į dubenį su daržovėmis.
-
4. Grybus nulupkite, nuplaukite ir supjaustykite. Sudėkite į puodą.
-
Reklama
-
5. Supilkite 200 ml. vandens. Druska ir pipirai pagal skonį. Padėkite puodą ant ugnies.
-
6. Virkite bulgurą su grybais, kol suminkštės.
-
Reklama
-
7. Sudėkite konservuotus kukurūzus ir konservuotus žaliuosius žirnelius.
-
8. Sumaišykite visus ingredientus ir pakaitinkite dar 5-6 minutes ant silpnos ugnies.
-
Reklama
-
9. Bulguras su grybais, kukurūzais ir žaliais žirneliais paruoštas. Patiekite šiltą.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama