Brokolių ir ridikėlių salotos
4.7 (4 įvertinimai)
2 Porcijos
20 min.
Apie receptą
Skanios, lengvos ir sveikos brokolių salotos su ridikėliais gali būti tiek užkandis prieš pietus, tiek ir savarankiškas patiekalas. Atkreipkite dėmesį į receptą! Jei norite, į salotas galite įdėti mėgstamo kietojo sūrio, taip pat puikiai dera su visais ingredientais. Jei nebijote papildomų kalorijų, nedvejodami pridėkite jų.
Paskirtis: Salotų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Brokoliai200 gramų
-
Ridikėliai3~4 vnt
-
Agurkai100 gramų
-
Kiaušiniai1~2 vnt
-
Grietinė2~3 šaukštai
-
Druskapagal skonį
-
Pipiraipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite ingredientus. Iš anksto atšildykite brokolių žiedynus. Ridikėliams nupjaukite viršūnes ir šaknis, kartu su agurkais nuplaukite ir nusausinkite. Kiaušinius virti ne ilgiau kaip 10 minučių, atvėsinti šaltame vandenyje.
-
2. Puode užvirkite vandenį, įberkite šiek tiek druskos, suberkite brokolių žiedynus ir virkite apie 4 minutes. Sudėkite kopūstą į kiaurasamtį ir leiskite vandeniui visiškai nutekėti.
-
Reklama
-
3. Tuo tarpu agurkus ir ridikėlius supjaustykite plonais griežinėliais arba kaip tik norite.
-
4. Sudėkite pjaustytus kiaušinius.
-
Reklama
-
5. Brokolius supjaustykite plonais griežinėliais ir sudėkite į dubenį.
-
6. Salotas pagal skonį pagardinkite druska, pipirais, supilkite riebią, nerūgščią grietinę, viską atsargiai išmaišykite.
-
Reklama
-
7. Brokolių salotas su ridikėliais padalinkite į porcijas ir patiekite. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 4.7/5 (4 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama