Blyneliai su vištiena ir sūriu

Blyneliai su vištiena ir sūriu

5 (1 įvertinimai)

5 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Jei ieškote universalaus recepto, kuris patiktų tiek suaugusiems, tiek vaikams, tuomet blynai su vištiena ir sūriu yra būtent tai, ko jums reikia. Lengva paruošti, bet tuo pačiu metu labai sotūs ir kvapnūs! Blyneliai su vištiena ir sūriu – puikus patiekalas, tinkantis tiek šeimos vakarienei, tiek šventiniam stalui. Subtilūs ir ploni blyneliai susukami į ritinėlius arba vokelius, o viduje – sultingas troškintos vištienos įdaras. Šis derinys visada pavyksta: jis sotus, apetitiškas ir labai skanus. Galite patiekti su grietine, padažu arba ką tik iškeptą iš orkaitės.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena / # Miltai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Pienas
    500 mililitrų
  • Kiaušinis
    1 vnt
  • Miltai
    200 gramų
  • Cukrus
    1 šaukštas
  • Druska
    1 žiupsnelis
  • Augalinis aliejus
    2 šaukštas
  • Vištienos filė
    500 gramų
  • Svogūnas
    1 vnt
  • Sūris
    150 gramų
  • Augalinis aliejus
    20 gramų
  • Druska
    pagal skonį
  • Prieskoniai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite ingredientus. Miltus persijokite per sietelį, kad prisotintumėte juos deguonimi.
    1. Paruoškite ingredientus. Miltus persijokite per sietelį, kad prisotintumėte juos deguonimi.
  • Kiaušinį sumaišykite su cukrumi ir druska.
    2. Kiaušinį sumaišykite su cukrumi ir druska.
  • Reklama
  • Supilkite augalinį aliejų ir pieną.
    3. Supilkite augalinį aliejų ir pieną.
  • Palaipsniui suberkite miltus ir užmaišykite tešlą.
    4. Palaipsniui suberkite miltus ir užmaišykite tešlą.
  • Reklama
  • Tešla gausis skystoka, galite tirštumą pakoreguoti pagal savo skonį.
    5. Tešla gausis skystoka, galite tirštumą pakoreguoti pagal savo skonį.
  • Įkaitinkite blynų keptuvę, kol ji įkais. Lengvai patepkite augaliniu aliejumi. Supilkite tešlą ir plonu sluoksniu paskirstykite ją per vi...
    6. Įkaitinkite blynų keptuvę, kol ji įkais. Lengvai patepkite augaliniu aliejumi. Supilkite tešlą ir plonu sluoksniu paskirstykite ją per visą keptuvės paviršių.
  • Reklama
  • Kepkite blyną iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.
    7. Kepkite blyną iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.
  • Sudėkite iškepusius blynus vieną ant kito ir uždenkite dangčiu, kad neišdžiūtų.
    8. Sudėkite iškepusius blynus vieną ant kito ir uždenkite dangčiu, kad neišdžiūtų.
  • Reklama
  • Įdarui paruošti smulkiai supjaustykite vištienos filė.
    9. Įdarui paruošti smulkiai supjaustykite vištienos filė.
  • Smulkiai supjaustykite svogūną. Kepkite 1–2 minutes, kol taps auksinės rudos spalvos.
    10. Smulkiai supjaustykite svogūną. Kepkite 1–2 minutes, kol taps auksinės rudos spalvos.
  • Reklama
  • Tada į svogūną sudėkite smulkintą vištieną. Išmaišykite. Kepkite ant silpnos ugnies 12–15 minučių. Galite uždengti dangčiu.
    11. Tada į svogūną sudėkite smulkintą vištieną. Išmaišykite. Kepkite ant silpnos ugnies 12–15 minučių. Galite uždengti dangčiu.
  • Įberkite druskos ir prieskonių pagal skonį. Galite šiek tiek patroškinti po dangčiu, įpildami šiek tiek vandens.
    12. Įberkite druskos ir prieskonių pagal skonį. Galite šiek tiek patroškinti po dangčiu, įpildami šiek tiek vandens.
  • Ant blyno dėkite paruoštą įdarą ir susukite.
    13. Ant blyno dėkite paruoštą įdarą ir susukite.
  • Reklama
  • Sulankstytus blynus sudėkite ant kepimo skardos.
    14. Sulankstytus blynus sudėkite ant kepimo skardos.
  • Ant viršaus pabarstykite tarkuotu sūriu.
    15. Ant viršaus pabarstykite tarkuotu sūriu.
  • Įdėkite juos į orkaitę 4-5 minutėms, kad sūris išsilydytų.
    16. Įdėkite juos į orkaitę 4-5 minutėms, kad sūris išsilydytų.
  • Iškepusius blynus sudėkite į lėkštę ir patiekite.
    17. Iškepusius blynus sudėkite į lėkštę ir patiekite.
  • Skanaus!
    18. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai