Blynai su alumi

Blynai su alumi

5 (1 įvertinimai)

20 Porcijos
45 min.

Apie receptą

Nesivaržant siūlau įsidėmėti ir namuose pakartoti paprastą variantą, kaip pasigaminti blynus su alumi. Nerealiai skanu! Štai paprastas blynų su alumi receptas, skanus ir labai kvapnus. Tokius blynus galite patiekti su pačiais įvairiausiais priedais: su sūriu, žolelėmis ar, pavyzdžiui, tiesiog su grietine. Jei po ranka turite bokalą alaus, būtinai pakartokite šį receptą.

Receptai pagal ingredientus: # Miltai / # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kiaušiniai
    2 vnt
  • Cukrus
    1 arbatinis šaukštelis
  • Miltai
    160 gramų
  • Aliejus
    2~3 šaukštai
  • Druska
    1 žiupsnelis
  • Pienas
    1 stiklinė
  • Alus
    1 stiklinė
Reklama
Gaminimo eiga
  • Nedideliame dubenyje sumaišykite kiaušinius su druska ir cukrumi. Blynai neturėtų būti per saldūs. Išplakti šakute arba plakti iki vienti...
    1. Nedideliame dubenyje sumaišykite kiaušinius su druska ir cukrumi. Blynai neturėtų būti per saldūs. Išplakti šakute arba plakti iki vientisos masės.
  • Plona srovele supilkite pieną, nuolat maišydami su kiaušiniu.
    2. Plona srovele supilkite pieną, nuolat maišydami su kiaušiniu.
  • Reklama
  • Miltus persijokite, iš karto suberkite maždaug pusę. Gerai išmaišykite, kad tešloje nesusidarytų gumuliukų, tada suberkite likusius miltus.
    3. Miltus persijokite, iš karto suberkite maždaug pusę. Gerai išmaišykite, kad tešloje nesusidarytų gumuliukų, tada suberkite likusius miltus.
  • Šviesų alų į dubenį supilkite paskutinį. Plakite tešlą iki vientisos masės. Jei vis tiek susidaro gumuliukų, palikite tešlą 7-10 minučių ...
    4. Šviesų alų į dubenį supilkite paskutinį. Plakite tešlą iki vientisos masės. Jei vis tiek susidaro gumuliukų, palikite tešlą 7-10 minučių ir vėl plakite.
  • Reklama
  • Štai ir visa paslaptis, kaip blynus su alumi padaryti nerealiai skanius. Pakankamai gerai įkaitinkite keptuvę. Palaipsniui išpilkite tešl...
    5. Štai ir visa paslaptis, kaip blynus su alumi padaryti nerealiai skanius. Pakankamai gerai įkaitinkite keptuvę. Palaipsniui išpilkite tešlą ir kepkite blynus iš abiejų pusių iki patrauklios spalvos. Jei pageidaujate, po kepimo galite patepti juos gabalėliu sviesto.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai