Blauzdelės orkaitėje
5 (2 įvertinimai)
4 Porcijos
1 val. 40 min.
Apie receptą
Kas gali būti skaniau už keptą vištieną? Tinka tiek šventei, tiek eilinei vakarienei. Universali mėsa suteikia daugybę patiekalų variantų bet kurią dieną. O derinys su bulvėmis – klasikinis. Todėl išmokti kepti blauzdeles orkaitėje nebus nereikalinga. Daugelis žmonių mėgsta blauzdeles. Jos turi būti traškios iš išorės, o minkštos viduje. Taip pat pagaminsime aštrų marinatą.
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Daržovės /
# PaukštienaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Vištienos kulšelės5 vnt
-
Bulvės5 vnt
-
Morka1 vnt
-
Svogūnai1.5 vnt
-
Grietinė200 gramų
-
Chmelisuneli
-
Česnakai3 skiltelės
-
Druskapagal skonį
-
Čili padažaspagal skonį
-
Malti juodieji pipiraipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Pirmiausia pasigaminkite marinatą. Grietinę sumaišykite su pipirais, druska, čili padažu, chmeli-suneli ir smulkintu česnaku.
-
2. Nulupkite ir nuplaukite morkas, bulves ir svogūnus.
-
Reklama
-
3. Visas daržoves supjaustykite vidutiniais gabalėliais. Marinuokite jas su pusę padažo 20-30 minučių.
-
4. Nuplaukite blauzdas. Pašalinkite odą, jei jums tai nepatinka. Marinatu įtrinkite vištieną. Palikite 20-30 minučių.
-
Reklama
-
5. Daržoves sudėkite į kepimo indą. Ant viršaus uždėkite blauzdeles. Kaulus galite uždengti folija.
-
6. Kepkite indą 200 laipsnių temperatūroje 45 minutes. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama