Blauzdelės orkaitėje

Blauzdelės orkaitėje

5 (2 įvertinimai)

4 Porcijos
1 val. 40 min.

Apie receptą

Kas gali būti skaniau už keptą vištieną? Tinka tiek šventei, tiek eilinei vakarienei. Universali mėsa suteikia daugybę patiekalų variantų bet kurią dieną. O derinys su bulvėmis – klasikinis. Todėl išmokti kepti blauzdeles orkaitėje nebus nereikalinga. Daugelis žmonių mėgsta blauzdeles. Jos turi būti traškios iš išorės, o minkštos viduje. Taip pat pagaminsime aštrų marinatą.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Paukštiena
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vištienos kulšelės
    5 vnt
  • Bulvės
    5 vnt
  • Morka
    1 vnt
  • Svogūnai
    1.5 vnt
  • Grietinė
    200 gramų
  • Chmeli
    suneli
  • Česnakai
    3 skiltelės
  • Druska
    pagal skonį
  • Čili padažas
    pagal skonį
  • Malti juodieji pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Pirmiausia pasigaminkite marinatą. Grietinę sumaišykite su pipirais, druska, čili padažu, chmeli-suneli ir smulkintu česnaku.
    1. Pirmiausia pasigaminkite marinatą. Grietinę sumaišykite su pipirais, druska, čili padažu, chmeli-suneli ir smulkintu česnaku.
  • Nulupkite ir nuplaukite morkas, bulves ir svogūnus.
    2. Nulupkite ir nuplaukite morkas, bulves ir svogūnus.
  • Reklama
  • Visas daržoves supjaustykite vidutiniais gabalėliais. Marinuokite jas su pusę padažo 20-30 minučių.
    3. Visas daržoves supjaustykite vidutiniais gabalėliais. Marinuokite jas su pusę padažo 20-30 minučių.
  • Nuplaukite blauzdas. Pašalinkite odą, jei jums tai nepatinka. Marinatu įtrinkite vištieną. Palikite 20-30 minučių.
    4. Nuplaukite blauzdas. Pašalinkite odą, jei jums tai nepatinka. Marinatu įtrinkite vištieną. Palikite 20-30 minučių.
  • Reklama
  • Daržoves sudėkite į kepimo indą. Ant viršaus uždėkite blauzdeles. Kaulus galite uždengti folija.
    5. Daržoves sudėkite į kepimo indą. Ant viršaus uždėkite blauzdeles. Kaulus galite uždengti folija.
  • Kepkite indą 200 laipsnių temperatūroje 45 minutes. Gero apetito!
    6. Kepkite indą 200 laipsnių temperatūroje 45 minutes. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai