Bavariškos salotos
5 (1 įvertinimai)
2 Porcijos
40 min.
Apie receptą
Noriu pasidalinti paprastu, bet skaniu bavariškų salotų receptu. Ypač tiks žiemą, kai mažai šviežių daržovių ir naudojamos konservuotos daržovės. Žemiau aš jums papasakosiu išsamiau, kaip paruošti Bavarijos salotas. Jei norite, į salotas galite įdėti virtų burokėlių. Salotos turi įdomų padažą, kuris išskiria jas iš majonezinių ir nėra toks nuobodus kaip paprastas vinigretas. Apskritai rekomenduoju išbandyti!
Paskirtis: Salotų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Pievagrybiai230 gramų (konservuoti)
-
Žirniai150 gramų (konservuoti)
-
Svogūnas1 vnt (raudonas)
-
Marinuoti agurkai2 vnt
-
Alyvuogių aliejus2 šaukštai
-
Dižono garstyčios1 šaukštas
-
Citrinos sultys1~2 šaukštai
-
Druskapagal skonį
-
Juodieji pipiraipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus ingredientus.
-
2. Svogūną supjaustykite pusžiedžiais ir pakepinkite keptuvėje. Į keptuvę suberkite grybus ir kepkite, kol išgaruos skysčio perteklius.
-
Reklama
-
3. Morkas nuplikykite garuose, tada supjaustykite kubeliais.
-
4. Į dubenį suberkite kubeliais pjaustytą raugintą agurką, žirnelius ir svogūnus su grybais.
-
Reklama
-
5. Padažui sumaišykite alyvuogių aliejų, garstyčias ir citrinos sultis.
-
6. Sumaišykite visas daržoves, užpilkite padažu. Druska ir pipirai pagal skonį.
-
Reklama
-
7. Bavariškos salotos paruoštos, gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama