Avokado Cezario padažas

Avokado Cezario padažas

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
10 min.

Apie receptą

Avokado Cezario užpilas, mano nuomone, puikiai tinka garsiosioms Cezario salotoms. Žinau, kad tokį avokadų padažą jie gamina daugelyje restoranų. Avokado Cezario padažas, kiek žinau, yra vienas iš klasikinių šių legendinių salotų užpilų. Tačiau pabandžiau užpildyti šią ir kitas panašias salotas – gavosi ne ką prasčiau. Be to, bandžiau šį užpilą patiekti kaip padažą prie kai kurių patiekalų (ypač žuvies patiekalų) - taip pat labai gerai. Todėl receptą tikrai verta įtraukti į savo asmeninę kulinarijos knygą.

Receptai pagal ingredientus:
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Majonezas
    1/4 stiklinės
  • Avokadas
    1 vnt
  • Citrina
    1 vnt
  • Česnakai
    1 skiltelė
  • Druska, pipirai
    pagal skonį
  • Alyvuogių aliejus
    30 mililitrų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Avokadą nuplaukite, perpjaukite per pusę, išimkite kauliuką.
    1. Avokadą nuplaukite, perpjaukite per pusę, išimkite kauliuką.
  • Nuo avokado nuimame odelę, vaisius supjaustome chaotiškais smulkiais gabalėliais, sukrauname į blenderio dubenį.
    2. Nuo avokado nuimame odelę, vaisius supjaustome chaotiškais smulkiais gabalėliais, sukrauname į blenderio dubenį.
  • Reklama
  • Įspauskite citrinos sulčių.
    3. Įspauskite citrinos sulčių.
  • Įtarkuokite česnaką.
    4. Įtarkuokite česnaką.
  • Reklama
  • Galiausiai įberkite druskos, pipirų ir šiek tiek alyvuogių aliejaus.
    5. Galiausiai įberkite druskos, pipirų ir šiek tiek alyvuogių aliejaus.
  • Sutrinkite trintuvu iki vienalytės riebios konsistencijos.
    6. Sutrinkite trintuvu iki vienalytės riebios konsistencijos.
  • Reklama
  • Skanaus!
    7. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai