Avokado Cezario padažas
5 (1 įvertinimai)
4 Porcijos
10 min.
Apie receptą
Avokado Cezario užpilas, mano nuomone, puikiai tinka garsiosioms Cezario salotoms. Žinau, kad tokį avokadų padažą jie gamina daugelyje restoranų. Avokado Cezario padažas, kiek žinau, yra vienas iš klasikinių šių legendinių salotų užpilų. Tačiau pabandžiau užpildyti šią ir kitas panašias salotas – gavosi ne ką prasčiau. Be to, bandžiau šį užpilą patiekti kaip padažą prie kai kurių patiekalų (ypač žuvies patiekalų) - taip pat labai gerai. Todėl receptą tikrai verta įtraukti į savo asmeninę kulinarijos knygą.
Paskirtis: Padažų receptai
Receptai pagal ingredientus: Reklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Majonezas1/4 stiklinės
-
Avokadas1 vnt
-
Citrina1 vnt
-
Česnakai1 skiltelė
-
Druska, pipiraipagal skonį
-
Alyvuogių aliejus30 mililitrų
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Avokadą nuplaukite, perpjaukite per pusę, išimkite kauliuką.
-
2. Nuo avokado nuimame odelę, vaisius supjaustome chaotiškais smulkiais gabalėliais, sukrauname į blenderio dubenį.
-
Reklama
-
3. Įspauskite citrinos sulčių.
-
4. Įtarkuokite česnaką.
-
Reklama
-
5. Galiausiai įberkite druskos, pipirų ir šiek tiek alyvuogių aliejaus.
-
6. Sutrinkite trintuvu iki vienalytės riebios konsistencijos.
-
Reklama
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama