Avižinių dribsnių pyragas su bananais ir mėlynėmis
5 (1 įvertinimai)
Apie receptą
Jei jūsų vaikai nemėgsta sveikų avižinių dribsnių, iškepkite jiems šį skanų pyragą sekmadienio ryto pusryčiams ir jie apsigalvos. Šio pyrago jie prašys ne kartą. Pyragas paruošiamas greitai ir lengvai. Visi žino, kad avižiniai dribsniai yra sveiki. Tačiau ne visi nori valgyti patiekalus iš šio sveiko grūdo. Parodysiu, kaip pasigaminti bananinių mėlynių avižų pyragą, o jūs išmoksite skaniai ir sveikai pamaitinti avižinių dribsnių nemėgėjus. Pyragas yra aromatingas ir skanus, šiek tiek drėgnas ir vidutiniškai saldus. Tačiau tiems, kurie mėgsta saldžiai, pyragą galite patiekti su bet kokiu sirupu arba užpilti šokoladu.
-
Reikalingi ingredientai:
-
Avižiniai dribsniai2.5 stiklinės
-
Kvietiniai miltai2 šaukštai
-
Rudas cukrus2/3 stiklinės
-
Kepimo milteliai1 arbatinis šaukštelis
-
Pienas2 stiklinės
-
Kiaušinis2 vnt
-
Vanilinis cukrus1.5 arbatinio šaukštelio
-
Cinamonas2/3 arbatinio šaukštelio
-
Sviestas4 šaukštai (išlydytas)
-
Bananas2 vnt
-
(vidutinio dydžio)
-
Mėlynės1.5 stiklinės (galite naudoti šaldytas)
-
Druska1/4 arbatinio šaukštelio
Gaminimo eiga
-
1. Maždaug 22/22 cm dydžio pyrago formą ištepkite sviestu. Ant dugno padėkite pusę supjaustytų bananų ir mėlynių.
-
2. Dubenyje sumaišykite visus sausus ingredientus.
-
Reklama
-
3. Ir supilkite gautą mišinį ant bananų ir uogų.
-
4. Kiaušinius išplakite su pienu ir tirpintu sviestu ir atsargiai tolygiai supilkite mišinį ant avižinių dribsnių. Ant viršaus uždėkite likusius bananus ir mėlynes.
-
Reklama
-
5. Ir kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 35 minutes iki auksinės rudos spalvos.
-
6. Leiskite pyragui šiek tiek atvėsti ir patiekite.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama