Avižinių dribsnių pyragas su bananais ir mėlynėmis

Avižinių dribsnių pyragas su bananais ir mėlynėmis

5 (1 įvertinimai)

6 Porcijos
50 min.

Apie receptą

Jei jūsų vaikai nemėgsta sveikų avižinių dribsnių, iškepkite jiems šį skanų pyragą sekmadienio ryto pusryčiams ir jie apsigalvos. Šio pyrago jie prašys ne kartą. Pyragas paruošiamas greitai ir lengvai. Visi žino, kad avižiniai dribsniai yra sveiki. Tačiau ne visi nori valgyti patiekalus iš šio sveiko grūdo. Parodysiu, kaip pasigaminti bananinių mėlynių avižų pyragą, o jūs išmoksite skaniai ir sveikai pamaitinti avižinių dribsnių nemėgėjus. Pyragas yra aromatingas ir skanus, šiek tiek drėgnas ir vidutiniškai saldus. Tačiau tiems, kurie mėgsta saldžiai, pyragą galite patiekti su bet kokiu sirupu arba užpilti šokoladu.

Receptai pagal ingredientus: # Vaisiai / # Uogos
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Avižiniai dribsniai
    2.5 stiklinės
  • Kvietiniai miltai
    2 šaukštai
  • Rudas cukrus
    2/3 stiklinės
  • Kepimo milteliai
    1 arbatinis šaukštelis
  • Pienas
    2 stiklinės
  • Kiaušinis
    2 vnt
  • Vanilinis cukrus
    1.5 arbatinio šaukštelio
  • Cinamonas
    2/3 arbatinio šaukštelio
  • Sviestas
    4 šaukštai (išlydytas)
  • Bananas
    2 vnt
  • (vidutinio dydžio)
  • Mėlynės
    1.5 stiklinės (galite naudoti šaldytas)
  • Druska
    1/4 arbatinio šaukštelio
Reklama
Gaminimo eiga
  • Maždaug 22/22 cm dydžio pyrago formą ištepkite sviestu. Ant dugno padėkite pusę supjaustytų bananų ir mėlynių.
    1. Maždaug 22/22 cm dydžio pyrago formą ištepkite sviestu. Ant dugno padėkite pusę supjaustytų bananų ir mėlynių.
  • Dubenyje sumaišykite visus sausus ingredientus.
    2. Dubenyje sumaišykite visus sausus ingredientus.
  • Reklama
  • Ir supilkite gautą mišinį ant bananų ir uogų.
    3. Ir supilkite gautą mišinį ant bananų ir uogų.
  • Kiaušinius išplakite su pienu ir tirpintu sviestu ir atsargiai tolygiai supilkite mišinį ant avižinių dribsnių. Ant viršaus uždėkite liku...
    4. Kiaušinius išplakite su pienu ir tirpintu sviestu ir atsargiai tolygiai supilkite mišinį ant avižinių dribsnių. Ant viršaus uždėkite likusius bananus ir mėlynes.
  • Reklama
  • Ir kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 35 minutes iki auksinės rudos spalvos.
    5. Ir kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 35 minutes iki auksinės rudos spalvos.
  • Leiskite pyragui šiek tiek atvėsti ir patiekite.
    6. Leiskite pyragui šiek tiek atvėsti ir patiekite.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai