Avižiniai blynai su obuoliu
5 (1 įvertinimai)
3 Porcijos
45 min.
Apie receptą
Avižiniai blynai su obuoliu – kone tobuli pusryčiai. Mūsų šeima avižinius blynus mėgsta net labiau nei paprastus, o jei jie pagaminti su obuoliais, tai pasaka. Jie ruošiami ne sunkiau ir ne ilgiau nei įprasti, o skonio net negalima palyginti. Išbandykite bent kartą – esu tikra, kad jums patiks. Tikiuosi, kad mano avižinių blynų receptas su nuotraukomis jums padės. Sėkmės!
Paskirtis: Receptai pusryčiams
Receptai pagal ingredientus:
# VaisiaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Pienas500 mililitrų
-
Miltai170 gramų
-
Avižiniai dribsniai120 gramų
-
Kiaušiniai2 vnt
-
Rudas cukrus2 šaukštai
-
Cinamonas1/2 arbatinio šaukštelio
-
Obuolys1 vnt
-
Citrinos sultys1 šaukštas
-
Alyvuogių aliejus50 mililitrų
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Avižinius dribsnius sutrinkite trintuvu.
-
2. Į juos suberkite miltus, cinamoną, kiaušinius, pieną ir cukrų. Išplakti iki blynų tešlos konsistencijos.
-
Reklama
-
3. Smulkiai supjaustykite obuolius (bet nesmulkinkite trintuvu!) ir taip pat suberkite į tešlą.
-
4. Tiesą sakant, dabar belieka kepti mūsų blynus alyvuogių aliejuje. Į keptuvę dėkite apie 2 šaukštus tešlos ir kepkite apie 2 minutes iš kiekvienos pusės.
-
Reklama
-
5. Štai viskas, mūsų avižiniai blynai su obuoliais yra paruošti. Patiekite su grietine, klevų sirupu ar bet kokiu kitu padažu.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama