Aviečių ir raudonųjų serbentų uogienė
5 (1 įvertinimai)
2 Porcijos
1 val. 30 min.
Apie receptą
Uogienėje avietės ir raudonieji serbentai puikiai papildo vienas kitą. Avietės suteikia jai skanų aromatą ir struktūrą, o raudonieji serbentai rūgštumo ir tankumo. Paruošti nėra sunku, kaupkite atsargas! Jei norite uogienėje sveikų aviečių, imkite tik tankias, ne pernokusias uogas.
Paskirtis: Uogienių receptai
Receptai pagal ingredientus:
# UogosReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Avietės400 gramų
-
Raudonieji serbentai700 gramų
-
Cukrus700 gramų
-
Vanduo100 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus. Uogas rūšiuokite, serbentus nuplaukite. Jei avietės perkamos, geriausia jas taip pat švelniai nuplauti.
-
2. Serbentų uogas suberkite į puodą, užpilkite vandeniu ir užvirkite ant vidutinės ugnies.
-
Reklama
-
3. Serbentus pertrinti per sietelį į puodą storu dugnu ir suberti cukrų.
-
4. Serbentų sirupą virkite ant silpnos ugnies 20 minučių po užvirimo.
-
Reklama
-
5. Į sirupą supilkite avietes ir virkite 7 minutes. Verdant uogienę susidarys putos, būtinai jas pašalinkite. Karštą uogienę supilstykite į sterilizuotus stiklainius ir atvėsinkite. Uogienės stiklainius uždarykite dangteliais ir laikykite.
-
6. Linksmų pasiruošimų!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama