Aviečių ir raudonųjų serbentų uogienė

Aviečių ir raudonųjų serbentų uogienė

5 (1 įvertinimai)

2 Porcijos
1 val. 30 min.

Apie receptą

Uogienėje avietės ir raudonieji serbentai puikiai papildo vienas kitą. Avietės suteikia jai skanų aromatą ir struktūrą, o raudonieji serbentai rūgštumo ir tankumo. Paruošti nėra sunku, kaupkite atsargas! Jei norite uogienėje sveikų aviečių, imkite tik tankias, ne pernokusias uogas.

Receptai pagal ingredientus: # Uogos
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Avietės
    400 gramų
  • Raudonieji serbentai
    700 gramų
  • Cukrus
    700 gramų
  • Vanduo
    100 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus reikalingus ingredientus. Uogas rūšiuokite, serbentus nuplaukite. Jei avietės perkamos, geriausia jas taip pat švelniai ...
    1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus. Uogas rūšiuokite, serbentus nuplaukite. Jei avietės perkamos, geriausia jas taip pat švelniai nuplauti.
  • Serbentų uogas suberkite į puodą, užpilkite vandeniu ir užvirkite ant vidutinės ugnies.
    2. Serbentų uogas suberkite į puodą, užpilkite vandeniu ir užvirkite ant vidutinės ugnies.
  • Reklama
  • Serbentus pertrinti per sietelį į puodą storu dugnu ir suberti cukrų.
    3. Serbentus pertrinti per sietelį į puodą storu dugnu ir suberti cukrų.
  • Serbentų sirupą virkite ant silpnos ugnies 20 minučių po užvirimo.
    4. Serbentų sirupą virkite ant silpnos ugnies 20 minučių po užvirimo.
  • Reklama
  • Į sirupą supilkite avietes ir virkite 7 minutes. Verdant uogienę susidarys putos, būtinai jas pašalinkite. Karštą uogienę supilstykite į ...
    5. Į sirupą supilkite avietes ir virkite 7 minutes. Verdant uogienę susidarys putos, būtinai jas pašalinkite. Karštą uogienę supilstykite į sterilizuotus stiklainius ir atvėsinkite. Uogienės stiklainius uždarykite dangteliais ir laikykite.
  • Linksmų pasiruošimų!
    6. Linksmų pasiruošimų!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai