Aštri adžika su obuoliais

Aštri adžika su obuoliais

5 (2 įvertinimai)

10 Porcijos
3 val.

Apie receptą

Pirmas dalykas, kuris ateina į galvą kalbant apie padažą mėsai, yra adžika! Nuodėmė nemokėti jos gaminti, todėl visiems patariu įsidėmėti aštrios adžikos su obuoliais gaminimo receptą! Adžika (tiek saldi, tiek aštri) dera su mėsa, daržovėmis ir kt. Tai absoliučiai universalus užkandis (padažas, jei norite). Norėdami paruošti adžiką su obuoliais, patariu naudoti saldžiarūgščius obuolius, šviežius krienus, sultingus pomidorus ir bet kokį 9% stalo actą.

Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Vaisiai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Pomidorai
    2.5 kilogramo
  • Morkos
    1 kilogramas
  • Obuoliai
    1 kilogramas
  • Saldžioji paprika
    1.5 kilogramo
  • Krienai
    200 gramų
  • Česnakai
    200 gramų
  • Čili pipiras
    200 gramų
  • Cukrus
    0.5 stiklinės
  • Actas
    100 gramų
  • Druska
    1 arbatinis šaukštelis
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite ingredientus: obuolius supjaustykite griežinėliais, iš paprikų išimkite sėklas, nuplaukite pomidorus. Taip pat nuplaukite visa...
    1. Paruoškite ingredientus: obuolius supjaustykite griežinėliais, iš paprikų išimkite sėklas, nuplaukite pomidorus. Taip pat nuplaukite visas kitas daržoves. Pavyzdžiui, nulupkite ir morkas.
  • Tada mėsmale (arba trintuvu) sumalkite saldžiąsias paprikas, pomidorus, obuolius ir morkas. Viską sumaišykite dideliame puode ir virkite ...
    2. Tada mėsmale (arba trintuvu) sumalkite saldžiąsias paprikas, pomidorus, obuolius ir morkas. Viską sumaišykite dideliame puode ir virkite ant vidutinės ugnies apie valandą.
  • Reklama
  • Kol kepa daržovės, paruoškite krienus ir aitriąją papriką.
    3. Kol kepa daržovės, paruoškite krienus ir aitriąją papriką.
  • Sumalkite juos.
    4. Sumalkite juos.
  • Reklama
  • Į jau valandą pavirusias daržoves suberkite krienus ir aitriąją papriką. Išmaišykite ir virkite dar 10 minučių. Tada į puodą įpilkite cuk...
    5. Į jau valandą pavirusias daržoves suberkite krienus ir aitriąją papriką. Išmaišykite ir virkite dar 10 minučių. Tada į puodą įpilkite cukraus, druskos ir acto. Vėl užvirinkite. Tuo tarpu stiklainius galite sterilizuoti. Aš tiesiog išplaunu stiklainius su soda ir nusausinau.
  • Paruoštą aštriąją adžiką su obuoliais sudėkite į stiklainius ir užsukite. Galite laikyti sandėliuke arba vėliau šaldytuve (atvėsus). Gero...
    6. Paruoštą aštriąją adžiką su obuoliais sudėkite į stiklainius ir užsukite. Galite laikyti sandėliuke arba vėliau šaldytuve (atvėsus). Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai