Argentinietiški šonkauliai
5 (2 įvertinimai)
3 Porcijos
5 val.
Apie receptą
Argentinietiški šonkauliukai – nepaprastai sultingi, švelnūs, tirpstantys burnoje, tiesiog nuostabaus skonio. Pagaminkite juos savo šeimai, šie šonkauliukai tiesiog sukrečia visus skonio receptorius! Šonkauliukus pirmiausia pamarinuosime prašmatniame medaus, sviesto, garstyčių ir nedidelio kiekio tamsaus alaus padaže. Būtinai pridėkite rozmarinų – patikėkite manimi, jūsų svečiai ir artimieji bus visiškai patenkinti tokiu patiekalu. Šonkauliukus patiekite prie stalo su padažu, taip pat galite įdėti daržovių ar prieskoninių žolelių.
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Mėsa /
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Šonkauliai400 gramų (kiauliena arba jautiena)
-
Medus2 šaukštai
-
Garstyčios2 šaukštai
-
Alyvuogių aliejus5~6 šaukštai
-
Alus100 mililitrų (tamsus)
-
Rozmarinas2 žiupsneliai
-
Česnakai4 skiltelės
-
Druskapagal skonį
-
Pipiraipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite ingredientus.
-
2. Į dubenį sudėkite medų ir garstyčias, įpilkite alyvuogių aliejaus.
-
Reklama
-
3. Įdėkite rozmarino, druskos ir pipirų. Nulupkite česnaką ir sutraiškykite jį, sudėkite į marinatą.
-
4. Supilkite alų, tada sumaišykite visus marinato ingredientus. Jei norite, galite pridėti savo prieskonių.
-
Reklama
-
5. Šonkauliukus nuplaukite ir nusausinkite, užpilkite marinatu, palikite 4-5 valandoms. Pasimarinavusius šonkauliukus perdėliokite į įkaitintą orkaitę ir kepkite po folija 50-60 min.
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama