Apverstas persikų pyragas

Apverstas persikų pyragas

5 (2 įvertinimai)

6 Porcijos
50 min.

Apie receptą

Vaisių kepimas aktualus ir žiemą, ir vasarą. Su konservuotais persikais siūlau pasigaminti skanų apverstą pyragą. Receptas labai paprastas, išbandykite. Konservuoti persikai jau turi saldų skonį, nes konservuojant buvo įdėta cukraus. Jei gaminate su šviežiais persikais, galite pasirinkti vieną iš variantų. 1. Į pyragą suberkite šviežius persikus ir iškepus apverstą pyragą apibarstykite cukraus pudra. 2. Persikus supjaustykite griežinėliais ir minutę pavirkite šviesiame cukraus sirupe, tada supilkite į sietelį ir, kai nutekės skysčio perteklius, sudėkite persikus į formą. Pyragą kepkite 180-190 laipsnių temperatūroje. Priklausomai nuo orkaitės, nustatykite kepimo temperatūrą ir laiką.

Receptai pagal ingredientus: # Miltai / # Vaisiai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Persikai
    3~4 vnt
  • Kiaušiniai
    2 vnt
  • Cukrus
    5 šaukštai
  • Kvietiniai miltai
    1 puodelis
  • Saulėgrąžų aliejus
    50 mililitrų (rafinuotas)
  • Kepimo milteliai
    1 žiupsnelis
  • Tinktūra
    1~2 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškime ingredientus.
    1. Paruoškime ingredientus.
  • Kiaušinius išplakti kartu su cukrumi.
    2. Kiaušinius išplakti kartu su cukrumi.
  • Reklama
  • Įpilkite tinktūros. Turiu vanilės. Galite turėti vaisių, uogų ar stipraus aromatinio alkoholio, savo nuožiūra.
    3. Įpilkite tinktūros. Turiu vanilės. Galite turėti vaisių, uogų ar stipraus aromatinio alkoholio, savo nuožiūra.
  • Tada supilkite saulėgrąžų aliejų ir vėl viską išplakite.
    4. Tada supilkite saulėgrąžų aliejų ir vėl viską išplakite.
  • Reklama
  • Suberkite miltus ir kepimo miltelius ir minkykite tešlą.
    5. Suberkite miltus ir kepimo miltelius ir minkykite tešlą.
  • Persikus supjaustykite griežinėliais ir sudėkite į formos dugną.
    6. Persikus supjaustykite griežinėliais ir sudėkite į formos dugną.
  • Reklama
  • Ant viršaus pilame tešlą.
    7. Ant viršaus pilame tešlą.
  • Tešlą tolygiai paskirstyti ir pašauti į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 25 minutėms.
    8. Tešlą tolygiai paskirstyti ir pašauti į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 25 minutėms.
  • Reklama
  • Gatavą pyragą palikite formoje apie 10 minučių. Tada uždenkite plokščia lėkšte ir apverskite.
    9. Gatavą pyragą palikite formoje apie 10 minučių. Tada uždenkite plokščia lėkšte ir apverskite.
  • Apverstas pyragas yra paruoštas.
    10. Apverstas pyragas yra paruoštas.
  • Reklama
  • Gero apetito!
    11. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai