Apverstas obuolių ir moliūgų pyragas

Apverstas obuolių ir moliūgų pyragas

5 (1 įvertinimai)

8

Porcijos

1 val.

Gaminamo laikas

Apie receptą

Siūlau įvertinti deserto receptą, kaip pasigaminti apverstą pyragą su obuoliais ir moliūgu. Šis aromatingas ir neįtikėtinai skanus naminis pyragas gali būti paruoštas arbatai ar net šventei. Vietoj obuolių galite naudoti ananasus (konservuotus arba šviežius), taip pat kriaušes. Pyragas gali būti patiekiamas šiltas su ledais. Iškepus orkaitėje reikia iškart apversti ant lėkštės, o tik tada patiekti.

Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Vaisiai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Obuoliai
    2 vnt
  • Rudas cukrus
    1/3 stiklinės
  • Sviestas
    120 gramų
  • Moliūgų prieskoniai
    pagal skonį
  • Miltai
    1/3 stiklinės
  • Cukrus
    2/3 stiklinės
  • Kepimo milteliai
    2 arbatiniai šaukšteliai
  • Druska
    1 žiupsnelis
  • Vanilė
    1 arbatinis šaukštelis
  • Moliūgų tyrė
    2/3 stiklinės
  • Pienas
    2/3 stiklinės
  • Kiaušiniai
    1 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
  • Obuolius nulupkite ir supjaustykite mažais griežinėliais.
    1. Obuolius nulupkite ir supjaustykite mažais griežinėliais.
  • Ketinėje keptuvėje arba storasienėje keptuvėje ištirpinkite 60 gramų sviesto.
    2. Ketinėje keptuvėje arba storasienėje keptuvėje ištirpinkite 60 gramų sviesto.
  • Reklama
  • Į sviestą suberkite obuolius, suberkite rudąjį cukrų ir 0,5 arbatinio šaukštelio moliūgų pyrago prieskonių. Kepkite obuolius ant silpnos ...
    3. Į sviestą suberkite obuolius, suberkite rudąjį cukrų ir 0,5 arbatinio šaukštelio moliūgų pyrago prieskonių. Kepkite obuolius ant silpnos ugnies apie 5-10 minučių, tada išjunkite ugnį.
  • Miltus persijokite į atskirą dubenį, suberkite baltąjį cukrų, druską, kepimo miltelius, prieskonius.
    4. Miltus persijokite į atskirą dubenį, suberkite baltąjį cukrų, druską, kepimo miltelius, prieskonius.
  • Reklama
  • Kitame inde sumaišykite moliūgų tyrę, vanilę, pieną, 60 gramų lydyto sviesto, kiaušinius.
    5. Kitame inde sumaišykite moliūgų tyrę, vanilę, pieną, 60 gramų lydyto sviesto, kiaušinius.
  • Moliūgų mišinį sumaišykite su miltų mišiniu ir gerai išmaišykite.
    6. Moliūgų mišinį sumaišykite su miltų mišiniu ir gerai išmaišykite.
  • Reklama
  • Paruoštą moliūgų tešlą dėkite ant keptuvėje esančių obuolių ir išlyginkite.
    7. Paruoštą moliūgų tešlą dėkite ant keptuvėje esančių obuolių ir išlyginkite.
  • Pyragą pašaukite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 25-30 minučių.
    8. Pyragą pašaukite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 25-30 minučių.
  • Reklama
  • Ištraukite pyragą iš orkaitės ir po 7-10 minučių apverskite ant lėkštės.
    9. Ištraukite pyragą iš orkaitės ir po 7-10 minučių apverskite ant lėkštės.
  • Patiekite pyragą šiltą arba šaltą.
    10. Patiekite pyragą šiltą arba šaltą.
    Daugiau panašių receptų rasite paspaudę ČIA!
    Šaltinis: povar.ru
  • Reklama
Rekomenduojami receptai