Amerikietiško stiliaus kiaulienos šonkauliukai

Amerikietiško stiliaus kiaulienos šonkauliukai

5 (5 įvertinimai)

4 Porcijos
14 val.

Apie receptą

Siūlau jums skanius, minkštus ir sultingus amerikietiško stiliaus kiaulienos šonkauliukus. Apetitą keliančios aukso rudos spalvos pluta, saldaus skonio neįmanoma pamiršti ir neįmanoma atsisakyti. Ir juos paruošti labai paprasta! Kepti šonkauliai yra saldaus skonio ir labai aromatingi. Dėl to, kad jie pirmiausia buvo marinuoti, o po to iškepti folijoje, jie labai sultingi ir švelnaus skonio. Žinoma, galima iškart kepti be folijos, tačiau tikėtina, kad šonkauliukai taps sausoki. Čili galima paimti šviežią, džiovintą arba naudoti čili padažą.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Mėsa / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kiaulienos šonkauliai
    1 kilogramas
  • Kečupas
    100 gramų
  • Rudasis cukrus
    2 šaukštai
  • Obuolių sidro actas
    2 šaukštai
  • Čilė
    pagal skonį
  • Česnakai
    4 skiltelės
  • Druska
    pagal skonį
  • Juodieji pipirai
    pagal skonį
  • Kalendra
    1 arbatinis šaukštelis (maltas)
  • Obuolių sultys
    100 mililitrų
  • Svogūnai
    1 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus ingredientus, kurių reikia amerikietiško stiliaus kiaulienos šonkauliukams  gaminti.
    1. Paruoškite visus ingredientus, kurių reikia amerikietiško stiliaus kiaulienos šonkauliukams gaminti.
  • Pirmiausia paruoškite padažą, kuriame šonkaulukai bus marinuojami. Sudėkite kečupą į dubenį, įpilkite rudojo cukraus, druskos ir juodųjų ...
    2. Pirmiausia paruoškite padažą, kuriame šonkaulukai bus marinuojami. Sudėkite kečupą į dubenį, įpilkite rudojo cukraus, druskos ir juodųjų pipirų.
  • Reklama
  • Supilkite obuolių sultis. Naudojau šviežiai spaustas sultis iš rūgščių obuolių. Jei naudojate parduotuvėje nusipirktą, sumažinkite dedamo...
    3. Supilkite obuolių sultis. Naudojau šviežiai spaustas sultis iš rūgščių obuolių. Jei naudojate parduotuvėje nusipirktą, sumažinkite dedamo cukraus kiekį.
  • Smulkiai supjaustykite svogūnus ir suberkite į marinato dubenį.
    4. Smulkiai supjaustykite svogūnus ir suberkite į marinato dubenį.
  • Reklama
  • Į dubenį įpilkite čili pipirų.
    5. Į dubenį įpilkite čili pipirų.
  • Nulupkite ir supjaustykite česnaką, suberkite į dubenį su padažu ir viską išmaišykite.
    6. Nulupkite ir supjaustykite česnaką, suberkite į dubenį su padažu ir viską išmaišykite.
  • Reklama
  • Kiaulienos šonkauliukus nuplaukite, nusausinkite ir užpilkite padažu, kad būtų visiškai uždengti. Marinuoti padėkite į šaldytuvą 6-12 val...
    7. Kiaulienos šonkauliukus nuplaukite, nusausinkite ir užpilkite padažu, kad būtų visiškai uždengti. Marinuoti padėkite į šaldytuvą 6-12 valandų.
  • Naudokite kepimo foliją, išdėliokite šonkauliukus, sutepkite padažu ir gerai apvyniokite, kad neliktų skylių.
    8. Naudokite kepimo foliją, išdėliokite šonkauliukus, sutepkite padažu ir gerai apvyniokite, kad neliktų skylių.
  • Reklama
  • Padėkite folija apvyniotus šonkauliukus ant grotelių. Kepkite juos  50 minučių, apversdami kas 10 minučių.
    9. Padėkite folija apvyniotus šonkauliukus ant grotelių. Kepkite juos 50 minučių, apversdami kas 10 minučių.
  • Nukelkite nuo ugnies ir nuimkite foliją.
    10. Nukelkite nuo ugnies ir nuimkite foliją.
  • Reklama
  • Padėkite šonkaulius ant grotelių be folijos.
    11. Padėkite šonkaulius ant grotelių be folijos.
  • Patepdami padažu, apkepkite šonkaulius iš abiejų pusių. Tai užtruks apie 15 minučių. Nukelkite nuo ugnies, supjaustykite ir nedelsdami pa...
    12. Patepdami padažu, apkepkite šonkaulius iš abiejų pusių. Tai užtruks apie 15 minučių. Nukelkite nuo ugnies, supjaustykite ir nedelsdami patiekite.
  • Skanaus. :)
    13. Skanaus. :)
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (5 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai