Amerikietiškas mėsos pyragas

Amerikietiškas mėsos pyragas

4 (4 įvertinimai)

4 Porcijos
2 val.

Apie receptą

Amerikietiškam mėsos pyragui paruošti nereikia daug pastangų, todėl su juo gali susitvarkyti bet kuri namų šeimininkė. Pridėjus saldžiųjų paprikų, baziliko ir petražolių, jis įgauna savo originalų skonį. Paprikos dažniausiai naudojamos raudonos veislės, tačiau norėjau spalvų žaismės, todėl pridėjau žalios spalvos. Bazilikus galima naudoti ir žalią, ir purpurinį, tik nepamirškite, kad jie turi visiškai kitokį skonį. Po kepimo būtinai palikite pyragą pastovėti. Tai būtina, kad kepimo metu iš jo išsiskyrusios mėsos sultys būtų absorbuojamos atgal. Tada jis bus sultingas, o ne sausas.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Mėsa / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Malta mėsa
    500 gramų (jautiena + vištiena)
  • Kiaušinis
    1 vnt
  • Duonos trupiniai
    25 gramai
  • Petražolės
    25 gramai
  • Bazilikas
    10 gramų
  • Paprika
    1 vnt
  • Druska
    pagal skonį
  • Juodieji pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus ingredientus, kurių jums reikia amerikietiškam mėsos pyragui gaminti.
    1. Paruoškite visus ingredientus, kurių jums reikia amerikietiškam mėsos pyragui gaminti.
  • Į dubenį įpilkite maltos mėsos, duonos trupinių ir įmuškite kiaušinį.
    2. Į dubenį įpilkite maltos mėsos, duonos trupinių ir įmuškite kiaušinį.
  • Reklama
  • Smulkiai supjaustykite petražoles ir bazilikus ir suberkite į dubenį su malta mėsa, duonis trupiniais ir kiaušiniu.
    3. Smulkiai supjaustykite petražoles ir bazilikus ir suberkite į dubenį su malta mėsa, duonis trupiniais ir kiaušiniu.
  • Nuplaukite ir nusausinkite papriką, išimkite kotelį su sėklomis ir smulkiai supjaustykite.
    4. Nuplaukite ir nusausinkite papriką, išimkite kotelį su sėklomis ir smulkiai supjaustykite.
  • Reklama
  • Sudėkite druską, pipirus ir viską sumaišykite, kol pasiskirstys tolygiai.
    5. Sudėkite druską, pipirus ir viską sumaišykite, kol pasiskirstys tolygiai.
  • Tepkite augaliniu aliejumi  12 * 18 kepimo indą ir sudėkite mėsos masę. Šiek tiek paspauskite ir išlyginkite paviršių.
    6. Tepkite augaliniu aliejumi 12 * 18 kepimo indą ir sudėkite mėsos masę. Šiek tiek paspauskite ir išlyginkite paviršių.
  • Reklama
  • Įdėkite indą į karštą orkaitę ir kepkite 90 minučių 180 laipsnių temperatūroje. Po nurodyto laiko išimkite pyragą iš orkaitės ir palikite...
    7. Įdėkite indą į karštą orkaitę ir kepkite 90 minučių 180 laipsnių temperatūroje. Po nurodyto laiko išimkite pyragą iš orkaitės ir palikite 10 minučių pastovėti, tada supjaustykite ir patiekite.
  • Skanaus!
    8. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 4/5 (4 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai