Agurkai su obuolių sultimis žiemai

Agurkai su obuolių sultimis žiemai

5 (2 įvertinimai)

3 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Originaliai ir neįprastai ruošiame agurkus su obuolių sultimis žiemai - be acto! Šiuos agurkus galite patiekti su bet kokiu patiekalu. Atkreipkite dėmesį į receptą! Šiandien paruošime originalų užkandį – agurkus su obuolių sultimis žiemai. Obuolių sultys yra puikus konservantas, naudojamas ne tik agurkams, bet ir pomidorams. Dėl to turėsime aromatingų agurkų griežinėlius su subtiliu obuolių skoniu.

Receptai pagal ingredientus: # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Agurkai
    400 gramų
  • Druska
    0.5 šaukšto
  • Cukrus
    0.5 šaukšto
  • Obuolių sultys
    300 mililitrų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite savo ingredientus.
    1. Paruoškite savo ingredientus.
  • Nuplaukite ir nusausinkite agurkus. Agurkus supjaustykite griežinėliais, iš abiejų pusių nuimkite galus.
    2. Nuplaukite ir nusausinkite agurkus. Agurkus supjaustykite griežinėliais, iš abiejų pusių nuimkite galus.
  • Reklama
  • Stiklainį sterilizuokite, 10 minučių virkite dangtelius verdančiame vandenyje. Perkelkite agurkus į stiklainį.
    3. Stiklainį sterilizuokite, 10 minučių virkite dangtelius verdančiame vandenyje. Perkelkite agurkus į stiklainį.
  • Sultis užvirinkite, tada supilkite į agurkus ir palaikykite 10 minučių. Po kurio laiko nupilkite sultis ir užvirinkite, supilkite atgal į...
    4. Sultis užvirinkite, tada supilkite į agurkus ir palaikykite 10 minučių. Po kurio laiko nupilkite sultis ir užvirinkite, supilkite atgal į stiklainius su agurkais ir vėl palaikykite 10 minučių.
  • Reklama
  • Paskutinį kartą į puodą supilkite sultis, įberkite druskos ir cukraus, pavirkite porą minučių ir grąžinkite prie agurkų.
    5. Paskutinį kartą į puodą supilkite sultis, įberkite druskos ir cukraus, pavirkite porą minučių ir grąžinkite prie agurkų.
  • Hermetiškai uždarykite stiklainius ir apverskite juos aukštyn kojomis, suvyniokite ir palikite vieną dieną. Po kurio laiko perkelkite ruo...
    6. Hermetiškai uždarykite stiklainius ir apverskite juos aukštyn kojomis, suvyniokite ir palikite vieną dieną. Po kurio laiko perkelkite ruošinį į rūsį.
  • Reklama
  • Gero apetito!
    7. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
Babos receptai
Autorius: Babos receptai

„Babos receptai“ – tai ne vieno žmogaus, o ištisos kartų išminties kolekcija. Čia rasite autentiškus, laiko patikrintus patiekalus, kuriuos mūsų močiutės ir prosenelės gamino dešimtmečiais. Šie receptai yra kruopščiai renkami ir išsaugomi, siekiant perduoti lietuvių kulinarinį paveldą. Kiekvienas patiekalas pasižymi paprastumu, natūraliais ingredientais ir garantuotu skoniu, kuris primena vaikystę. Tai klasika, kuri niekada nepaves ir kuria galima pasitikėti. Sekite Facebook

  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai