Agurkai be druskos žiemai

Agurkai be druskos žiemai

5 (1 įvertinimai)

1 Porcija
19 val.

Apie receptą

Agurkai – universali daržovė, iš jų kažką paruošti labai paprastą. Paruoškite agurkus be druskos žiemai – tai paprasta ir įperkama! Agurkai be druskos žiemai – sveikas ir skanus ruošinys. Kas mėgsta aštraus aromato ir skonio agurkus – naudokite šį paprastą receptą.

Receptai pagal ingredientus: # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Agurkai
    800 gramų
  • Sausos garstyčios
    0.5 šaukštai
  • Cukrus
    40 gramų
  • Actas
    1.5 šaukšto (9%)
  • Lauro lapai
    2 vnt
  • Krapai
    2 vnt (šakelės)
  • Česnakai
    1~2 skiltelės
  • Pipirų žirneliai
    3~4 vnt
  • Garstyčių pupelės
    0.5 arbatinio šaukštelio
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite ingredientus.
    1. Paruoškite ingredientus.
  • Sterilizuotus stiklainius pripildykite prieskonių: įberkite česnako, krapų, pipirų žirnelių, lauro lapelio, įberkite garstyčių.
    2. Sterilizuotus stiklainius pripildykite prieskonių: įberkite česnako, krapų, pipirų žirnelių, lauro lapelio, įberkite garstyčių.
  • Reklama
  • Nuplautus agurkus sudėkite į stiklainius. Užpildykite karštu vandeniu ir palaikykite uždengę 10 minučių.
    3. Nuplautus agurkus sudėkite į stiklainius. Užpildykite karštu vandeniu ir palaikykite uždengę 10 minučių.
  • Iš agurkų nupilkite skystį ir išvirkite marinatą. Užvirinkite garstyčių skystį, supilkite cukrų ir actą.
    4. Iš agurkų nupilkite skystį ir išvirkite marinatą. Užvirinkite garstyčių skystį, supilkite cukrų ir actą.
  • Reklama
  • Karštu marinatu užpilkite agurkus ir iš karto užsukite dangtelius.
    5. Karštu marinatu užpilkite agurkus ir iš karto užsukite dangtelius.
  • Atvėsusius agurkus laikykite po antklode vėsiame rūsyje ar sandėliuke. Ruošinio išeiga yra vienas litras arba du po 0,5 litro stiklainiai...
    6. Atvėsusius agurkus laikykite po antklode vėsiame rūsyje ar sandėliuke. Ruošinio išeiga yra vienas litras arba du po 0,5 litro stiklainiai. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai