Adžika su majonezu
5 (2 įvertinimai)
2 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Vienas iš neįprastos adžikos paruošimo variantų yra adžika su majonezu. Šis receptas patiks visiems, kurie mėgsta subtilesnę adžiką, majonezas suteikia neįprastą skonį. Puikus pasirinkimas kaip įvairūs klasikiniai ruošiniai. Tokią adžiką galite patiekti su įvairių rūšių mėsa, žuvimi, makaronais ir daržovėmis.
Paskirtis: Konservavimo receptai
Receptai pagal ingredientus:
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Pomidorai400 gramų
-
Česnakai40 gramų
-
Čili3 gramai
-
Cukrus30 gramų
-
Druska30 gramų
-
Majonezas50 gramų
-
Actas 9%1 šaukštas
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite ingredientus.
-
2. Nuplaukite ir nusausinkite visus pomidorus, pašalinkite stiebo augimo vietą. Pomidorus supjaustykite griežinėliais.
-
Reklama
-
3. Paruoškite česnaką ir čili. Smulkiai supjaustykite čili, mūvėdami pirštines, kad nenusidegintumėte rankų.
-
4. Visus ingredientus sumalkite blenderiu.
-
Reklama
-
5. Gautą masę sudėkite į puodą, įberkite druskos ir cukraus.
-
6. Į puodą įpilkite majonezo.
-
Reklama
-
7. Virkite adžiką 40 minučių ant silpnos ugnies.
-
8. Tada įpilkite 9% stalo acto. Išjunkite ugnį.
-
Reklama
-
9. Išdėliokite adžiką į sterilius stiklainius, užsukite ir padėkite į rūsį saugojimui.
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama