Žuvies kotletai iš karoso
5 (1 įvertinimai)
4 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Kadangi karosas mūsų vandenyse yra dažna žuvis, nenuostabu, kad jis dažnai kepamas, nors daugelis jo nemėgsta dėl kaulų gausos. Skerdeną galite nukaulinėti (šis procesas užtruks ilgai), arba skerdeną su kaulais galite pertrinti per mėsmalę. Žuvies kotletai gaminami taip pat, kaip ir mėsos kotletai: į juos dedamas kiaušinis, svogūnas, česnakas, prieskoniai. Kepkite juos augaliniame aliejuje arba kepkite orkaitėje.
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# ŽuvisReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Karosai2 vnt
-
Svogūnai1 vnt
-
Česnakai3 skiltelės
-
Batonas2 riekelės
-
Pienas1 stiklinė
-
Druska, malti pipiraipagal skonį
-
Lauro lapas1 vnt
-
Aliejuspagal poreikį
-
Džiūvėsėliaipagal poreikį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Žuvį nuplaukite, nupjaukite galvą ir uodegą, nuimkite žvynus. Nupjaukite pilvuką ir išimkite vidų, gerai nuplaukite. Žuvį supjaustykite gabalėliais.
-
2. Žuvį sumalkite, išimkite kaulus, o faršą be kaulų perkelkite į dubenį.
-
Reklama
-
3. Batoną sulaužykite ir sudėkite į dubenį, užpilkite pienu, palikite 20-30 min.
-
4. Svogūną ir česnaką nulupkite, perkiškite per mėsmalę, sudėkite batoną, viską sumaišykite su žuvies faršu, druska ir pipirais, suberkite maltą lauro lapą.
-
Reklama
-
5. Suformuokite nedidelius kotletus ir apvoliokite džiūvėsėliuose. Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi ir išdėliokite kotletus, apkepkite juos iš abiejų pusių.
-
6. Karštus kotletus patiekite su bet kokiu garnyru, gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama