Žirnių košė su mėsa

Žirnių košė su mėsa

4.2 (5 įvertinimai)

3 Porcijos
2 val.

Apie receptą

Žirnių košė su mėsa – ne tik skanus patiekalas, bet ir turtingas baltymų šaltinis. Košę lengva paruošti, o skonis kaip tikras delikatesas. Žirnių košė su mėsa yra neįtikėtinai sotus patiekalas. Jeigu tavo vyras skundžiasi, kad nuolat alkanas, paruošk jam šią košę. Patys žirniai dėl didelio baltymų kiekio labai sotūs, o čia juose yra ir mėsos. Šią košę virti reikia ilgai, tačiau rezultatas pateisina jai skirtą laiką. Tikiuosi, kad šis receptas su nuotraukomis padės jums paruošti skanią žirnių košę su mėsa. Sėkmės!

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Mėsa
Reklama
Desrainis24.lt
Desrainis24.lt
  • Reikalingi ingredientai:

  • Žirniai
    1.5 stiklinės
  • Mėsa su kaulu
    300~400 gramų
  • Svogūnai
    2 vnt
  • Prieskoniai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Mėsą su kaulu (kiauliena ar jautiena) dėkite į vandenį ir virkite mėsos sultinį ant vidutinės ugnies apie valandą.
    1. Mėsą su kaulu (kiauliena ar jautiena) dėkite į vandenį ir virkite mėsos sultinį ant vidutinės ugnies apie valandą.
  • Maždaug įpusėjus sultinio virimui, į jį sudėkite du sveikus svogūnus.
    2. Maždaug įpusėjus sultinio virimui, į jį sudėkite du sveikus svogūnus.
  • Reklama
  • Į sultinį suberkite prieskonius. Jei pageidaujate, galite pridėti šviežių žolelių ar kokių nors šviežių daržovių (paprikų, svogūnų, morkų...
    3. Į sultinį suberkite prieskonius. Jei pageidaujate, galite pridėti šviežių žolelių ar kokių nors šviežių daržovių (paprikų, svogūnų, morkų – kokių tik norite). Virkite dar 10 minučių.
  • Išimame mėsą ir nuplėšome mėsą nuo kaulo.
    4. Išimame mėsą ir nuplėšome mėsą nuo kaulo.
  • Reklama
  • Nuplautus žirnelius suberkite į mėsos sultinį ir virkite, kol suminkštės (40-45 min. ant vidutinės ugnies).
    5. Nuplautus žirnelius suberkite į mėsos sultinį ir virkite, kol suminkštės (40-45 min. ant vidutinės ugnies).
  • Pačioje žirnelių virimo pabaigoje į puodą sudėkite mėsą. Pavirkite dar porą minučių ir viskas!
    6. Pačioje žirnelių virimo pabaigoje į puodą sudėkite mėsą. Pavirkite dar porą minučių ir viskas!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 4.2/5 (5 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai