Vištienos karbonadai

Vištienos karbonadai

5 (2 įvertinimai)

4 Porcijos
20 min.

Apie receptą

Vištienos karbonadų receptas. Tiesą sakant, vištienos karbonadų receptas niekuo nesiskiria nuo kiaulienos karbonadų recepto – viskas ruošiama lygiai taip pat, tik vietoj kiaulienos naudojama vištiena. Vištienos karbonadai puikiai tinka greitiems pietums ar vakarienei, nes juos paruošti užtrunka 20 minučių. Taip pat puiku vežtis juos į darbą kartu su duona – iš jų gaminami labai sotūs ir skanūs sumuštiniai!

Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vištos krūtinėlė
    1 vnt
  • Kiaušiniai
    2~3 vnt
  • Druska
    pagal skonį
  • Aliejus
    pagal poreikį (saulėgrąžų arba alyvuogių)
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškime visus ingredientus.
    1. Paruoškime visus ingredientus.
  • Ką darysime toliau, priklauso nuo vištienos krūtinėlės dydžio. Ją reikia supjaustyti plonais karbonado dydžio gabalėliais. Štai kaip aš t...
    2. Ką darysime toliau, priklauso nuo vištienos krūtinėlės dydžio. Ją reikia supjaustyti plonais karbonado dydžio gabalėliais. Štai kaip aš tai darau. Pirmiausia nupjaunu šoninę dalį skersai.
  • Reklama
  • Atsargiai laikydami gabalėlį supjaustykite dar į 2 išilgines dalis.
    3. Atsargiai laikydami gabalėlį supjaustykite dar į 2 išilgines dalis.
  • Panašiai supjaustykite likusį didelį vištienos krūtinėlės gabalėlį.
    4. Panašiai supjaustykite likusį didelį vištienos krūtinėlės gabalėlį.
  • Reklama
  • Dėl to gauname gana plonus, bet didelius vištienos gabalėlius. Kiekvieną iš jų reikia gerai išmušti.
    5. Dėl to gauname gana plonus, bet didelius vištienos gabalėlius. Kiekvieną iš jų reikia gerai išmušti.
  • Į nedidelį dubenį įmuškite kiaušinius, gerai išplakite šakute, įberkite druskos.
    6. Į nedidelį dubenį įmuškite kiaušinius, gerai išplakite šakute, įberkite druskos.
  • Reklama
  • Uždėkite keptuvę su nedideliu kiekiu aliejaus, kad įkaistų. Tuo tarpu kiekvieną karbonadą kruopščiai apvoliokite džiūvėsėliuose.
    7. Uždėkite keptuvę su nedideliu kiekiu aliejaus, kad įkaistų. Tuo tarpu kiekvieną karbonadą kruopščiai apvoliokite džiūvėsėliuose.
  • Tada gerai pamirkykite šnicelius iš abiejų pusių kiaušiniuose.
    8. Tada gerai pamirkykite šnicelius iš abiejų pusių kiaušiniuose.
  • Reklama
  • Gautus karbonadus apkepkite apie 2 minutes iš kiekvienos pusės.
    9. Gautus karbonadus apkepkite apie 2 minutes iš kiekvienos pusės.
  • Karbonadai yra paruošti! Gero apetito.
    10. Karbonadai yra paruošti! Gero apetito.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai