Vištienos karbonadai
5 (3 įvertinimai)
								4  Porcijos
						
								20 min.
						Apie receptą
Vištienos karbonadų receptas. Tiesą sakant, vištienos karbonadų receptas niekuo nesiskiria nuo kiaulienos karbonadų recepto – viskas ruošiama lygiai taip pat, tik vietoj kiaulienos naudojama vištiena. Vištienos karbonadai puikiai tinka greitiems pietums ar vakarienei, nes juos paruošti užtrunka 20 minučių. Taip pat puiku vežtis juos į darbą kartu su duona – iš jų gaminami labai sotūs ir skanūs sumuštiniai!
Paskirtis: Vakarienės receptai
				Receptai pagal ingredientus: 
					# PaukštienaReklama
- 
                                                    
Reikalingi ingredientai:
 - 
													Vištos krūtinėlė1 vnt
 - 
													Kiaušiniai2~3 vnt
 - 
													Druskapagal skonį
 - 
													Aliejuspagal poreikį (saulėgrąžų arba alyvuogių)
 
Reklama
									Gaminimo eiga
- 
                                                    
1. Paruoškime visus ingredientus. - 
                                                    
2. Ką darysime toliau, priklauso nuo vištienos krūtinėlės dydžio. Ją reikia supjaustyti plonais karbonado dydžio gabalėliais. Štai kaip aš tai darau. Pirmiausia nupjaunu šoninę dalį skersai. - 
Reklama
 - 
                                                    
3. Atsargiai laikydami gabalėlį supjaustykite dar į 2 išilgines dalis. - 
                                                    
4. Panašiai supjaustykite likusį didelį vištienos krūtinėlės gabalėlį. - 
Reklama
 - 
                                                    
5. Dėl to gauname gana plonus, bet didelius vištienos gabalėlius. Kiekvieną iš jų reikia gerai išmušti. - 
                                                    
6. Į nedidelį dubenį įmuškite kiaušinius, gerai išplakite šakute, įberkite druskos. - 
Reklama
 - 
                                                    
7. Uždėkite keptuvę su nedideliu kiekiu aliejaus, kad įkaistų. Tuo tarpu kiekvieną karbonadą kruopščiai apvoliokite džiūvėsėliuose. - 
                                                    
8. Tada gerai pamirkykite šnicelius iš abiejų pusių kiaušiniuose. - 
Reklama
 - 
                                                    
9. Gautus karbonadus apkepkite apie 2 minutes iš kiekvienos pusės. - 
                                                    
10. Karbonadai yra paruošti! Gero apetito.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (3 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą! - 
Reklama
 
Šiandien populiariausi receptai
- 
Reklama
 
				


















