Tortas Naktis

Tortas Naktis

5 (1 įvertinimai)

6-8 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Visiems naminių kepinių mėgėjams noriu pasiūlyti išbandyti labai šaunų ir labai lengvai paruošiamą tortą „Naktis“. Nebrangi ir skani arbatos idėja visai šeimai! Subtilus šokoladiniai pyragaičiai puikiai dera su absoliučiai prie bet kokios uogienės, todėl tai gana universalaus kepinio pavyzdys. Beje, tortas atrodo pakankamai apetitiškai, kad jį būtų galima patiekti net ant šventinio stalo. Rekomenduoju receptą!

Receptai pagal ingredientus: # Miltai / # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Miltai
    2 puodeliai
  • Cukrus
    1~1,5 stiklinės
  • Grietinė
    2 puodeliai
  • Kiaušinis
    2 vnt
  • Kakava
    1,5 šaukštai (+ 3 šaukštai glaistui)
  • Soda
    1 arbatinis šaukštelis
  • Cukraus pudra
    6 šaukštai
  • Pienas
    3 šaukštai
  • Sviestas
    1 valgomasis šaukštas
  • Uogienė
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Grietinę su maždaug trečdaliu cukraus išplakti mikseriu.
    1. Grietinę su maždaug trečdaliu cukraus išplakti mikseriu.
  • Dalį cukraus išplakti su kiaušiniais iki purumo.
    2. Dalį cukraus išplakti su kiaušiniais iki purumo.
  • Reklama
  • Atskirai sumaišykite kakavą, likusį cukrų, sodą. Dėl skonio galima pridėti vanilino.
    3. Atskirai sumaišykite kakavą, likusį cukrų, sodą. Dėl skonio galima pridėti vanilino.
  • Sumaišykite visų dubenėlių turinį ir išplakite iki vientisos masės, palaipsniui suberdami persijotus miltus.
    4. Sumaišykite visų dubenėlių turinį ir išplakite iki vientisos masės, palaipsniui suberdami persijotus miltus.
  • Reklama
  • Supilkite tešlą ant kepimo skardos ir kepkite pyragą apie pusvalandį iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
    5. Supilkite tešlą ant kepimo skardos ir kepkite pyragą apie pusvalandį iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
  • Iškepusį pyragą šiek tiek atvėsinkite, perpjaukite pusiau. Vieną pyragą patepkite mėgstama uogiene, uždenkite antruoju.
    6. Iškepusį pyragą šiek tiek atvėsinkite, perpjaukite pusiau. Vieną pyragą patepkite mėgstama uogiene, uždenkite antruoju.
  • Reklama
  • Norėdami paruošti glajų, į verdantį pieną įpilkite sviesto, cukraus ir kakavos. Kruopščiai išmaišykite, nukelkite nuo ugnies ir užpilkite...
    7. Norėdami paruošti glajų, į verdantį pieną įpilkite sviesto, cukraus ir kakavos. Kruopščiai išmaišykite, nukelkite nuo ugnies ir užpilkite ant viršaus.
  • Supjaustykite porcijomis, leiskite glajui sustingti ir galite patiekti. Skanaus!
    8. Supjaustykite porcijomis, leiskite glajui sustingti ir galite patiekti. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai