Varškės pyragas su obuoliais
3 (2 įvertinimai)
6 Porcijos
2 val.
Apie receptą
Vaikų ir suaugusiųjų džiaugsmui sakau, kaip pasigaminti varškės pyragą su obuoliais! Tai nuostabiai skanus ir švelnus pyragas, idealiai tinkantis susibūrimams namuose su karšta arbata! Iškepto pyrago negalima valgyti iš karto, reikia atvėsinti formoje, o tada atsargiai perkelti į plačią lėkštę ir supjaustyti gabalėliais. Kad pyragas nesustingtų, pyragą rekomenduoju suvynioti į kepimo popierių arba maistinę plėvelę. Sėkmės!
Paskirtis: Pyragų ir tortų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Pieno produktai /
# Miltai /
# VaisiaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Obuoliai3 vnt
-
Varškė400 gramų
-
Miltai300 gramų
-
Sviestas150 gramų
-
Kiaušiniai3 vnt
-
Medus3 šaukštai
-
Cinamonas1 šaukštas
-
Druska1 žiupsnelis
-
Cukrus180 gramų
-
Sumalti gvazdikėliai1/4 arbatinio šaukštelio
-
Kepimo milteliai3 arbatiniai šaukšteliai
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Obuolius nuplauname ir supjaustome griežinėliais, išimame šerdį. Žievelę galima nuimti, bet tai nėra būtina.
-
2. Miltus persijokite su kepimo milteliais ir prieskoniais. Sumaišykite.
-
Reklama
-
3. Sviestą ir cukrų išplakti iki vientisos ir purios masės.
-
4. Po vieną įmuškite kiaušinių trynius, toliau plakdami. Sumaišykite medų su varške. Sumaišykite abi mases, atsargiai jas maišydami.
-
Reklama
-
5. Sudėkite atskirai išplaktus baltymus ir obuolius. Išmaišykite ir dėkite tešlą į kepimo indą. Kepkite 60 minučių 180 laipsnių temperatūroje.
-
6. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 3/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama