Rančo padažas

Rančo padažas

5 (1 įvertinimai)

5 Porcijos
40 min.

Apie receptą

Padažas čia nėra labai populiarus, bet valstijose tai tiesiog žvaigždė. Su juo jie valgo viską – nuo ​​sumuštinių iki salotų. Pabandykite pasigaminti rančo padažą pagal mano receptą. Jūs nenusivilsite! Atrodytų, kad šie ingredientai yra nesuderinami, bet ne. Viskas padaže sumaišoma taip glaustai, kad galima tiesiog valgyti šaukštais. Skonis tiesiog puikus! Šį padažą galite patiekti su bet kuo: makaronais, sumuštiniais, pagrindiniais patiekalais. Rančo padažą patiekiu su garuose virtomis daržovėmis ir vištiena. Mano nuomone, tai puikiai dera!

Receptai pagal ingredientus:
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Česnakai
    1 skiltelė
  • Krapai
    1 arbatinis šaukštelis
  • Petražolės
    2 arbatiniai šaukšteliai
  • Raudonėlis
    1 arbatinis šaukštelis
  • Paprika
    1 arbatinis šaukštelis
  • Majonezas
    200 gramų
  • Pasukos
    100 gramų
  • Grietinė
    100 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Nulupkite ir susmulkinkite česnaką. Labai smulkiai supjaustykite.
    1. Nulupkite ir susmulkinkite česnaką. Labai smulkiai supjaustykite.
  • Atskirame dubenyje sumaišykite papriką, petražoles, krapus, raudonėlį, česnaką ir krapus. Išmaišykite.
    2. Atskirame dubenyje sumaišykite papriką, petražoles, krapus, raudonėlį, česnaką ir krapus. Išmaišykite.
  • Reklama
  • Į žalumynus įdėkite majonezo ir grietinės. Padažą gerai išmaišykite. Galite įdėti šiek tiek druskos.
    3. Į žalumynus įdėkite majonezo ir grietinės. Padažą gerai išmaišykite. Galite įdėti šiek tiek druskos.
  • Ant viršaus užpilkite pasukas, vėl gerai išmaišykite, tai galite daryti mikseriu.
    4. Ant viršaus užpilkite pasukas, vėl gerai išmaišykite, tai galite daryti mikseriu.
  • Reklama
  • Padažą atvėsinkite šaldytuve ir patiekite.
    5. Padažą atvėsinkite šaldytuve ir patiekite.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai