Rančo padažas
5 (1 įvertinimai)
5 Porcijos
40 min.
Apie receptą
Padažas čia nėra labai populiarus, bet valstijose tai tiesiog žvaigždė. Su juo jie valgo viską – nuo sumuštinių iki salotų. Pabandykite pasigaminti rančo padažą pagal mano receptą. Jūs nenusivilsite! Atrodytų, kad šie ingredientai yra nesuderinami, bet ne. Viskas padaže sumaišoma taip glaustai, kad galima tiesiog valgyti šaukštais. Skonis tiesiog puikus! Šį padažą galite patiekti su bet kuo: makaronais, sumuštiniais, pagrindiniais patiekalais. Rančo padažą patiekiu su garuose virtomis daržovėmis ir vištiena. Mano nuomone, tai puikiai dera!
Paskirtis: Padažų receptai
Receptai pagal ingredientus: Reklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Česnakai1 skiltelė
-
Krapai1 arbatinis šaukštelis
-
Petražolės2 arbatiniai šaukšteliai
-
Raudonėlis1 arbatinis šaukštelis
-
Paprika1 arbatinis šaukštelis
-
Majonezas200 gramų
-
Pasukos100 gramų
-
Grietinė100 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Nulupkite ir susmulkinkite česnaką. Labai smulkiai supjaustykite.
-
2. Atskirame dubenyje sumaišykite papriką, petražoles, krapus, raudonėlį, česnaką ir krapus. Išmaišykite.
-
Reklama
-
3. Į žalumynus įdėkite majonezo ir grietinės. Padažą gerai išmaišykite. Galite įdėti šiek tiek druskos.
-
4. Ant viršaus užpilkite pasukas, vėl gerai išmaišykite, tai galite daryti mikseriu.
-
Reklama
-
5. Padažą atvėsinkite šaldytuve ir patiekite.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama