Pyragas su kremu ir slyvomis

Pyragas su kremu ir slyvomis

5 (1 įvertinimai)

8 Porcijos
2 val.

Apie receptą

Norėčiau kolekciją kolekciją papildyti dar vienu nuostabiu deserto receptu. Parodysiu, kaip pasigaminti kreminį ir slyvų pyragą. Jis gardus, burnoje tirpstantis ir visiškai paprastas. Traškios plutelės, subtilaus vanilinio kremo ir sultingų slyvų derinys yra tikrai neįtikėtinas. Pyragą taip pat galite aplieti tiršta braškių arba slyvų uogiene. Labai rekomenduoju išbandyti šį receptą!

Receptai pagal ingredientus: # Miltai / # Pieno produktai / # Vaisiai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Sviestas
    100 gramų
  • Cukrus
    75 gramų
  • Kiaušinis
    1 vnt (+ 1 trynys)
  • Miltai
    175 gramų
  • Vanilės ankštis
    1 vnt
  • Kiaušiniai
    2 vnt (kremui)
  • Tryniai
    2 vnt (kremui)
  • Cukrus
    150 gramų (kremui)
  • Kukurūzų krakmolas
    35 gramų (kremui)
  • Miltai
    50 gramų (kremui)
  • Pienas
    1 puodelis (kremui)
  • Grietinėlė
    1 puodelis (kremui)
  • Apelsinų žievelė
    1 vnt (kremui)
  • Vanilės ankštis
    1 vnt (kremui)
  • Slyvos
    13~16 vnt
  • Uogienė
    4~5 šaukštai (neprivaloma)
Reklama
Gaminimo eiga
  • Pirmiausia reikia paruošti tešlą. Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
    1. Pirmiausia reikia paruošti tešlą. Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
  • Išplakite 2 kiaušinius ir 1 trynį su cukrumi, įdėkite vanilės ir suminkštinto sviesto. Suberkite persijotus miltus ir užminkykite tešlą. ...
    2. Išplakite 2 kiaušinius ir 1 trynį su cukrumi, įdėkite vanilės ir suminkštinto sviesto. Suberkite persijotus miltus ir užminkykite tešlą. Suformuokite rutulį, suvyniokite į maistinę plėvelę ir padėkite į šaldytuvą valandai.
  • Reklama
  • Kitas žingsnis – kremas.
    3. Kitas žingsnis – kremas.
  • Supilkite pieną ir grietinėlę į puodą. Įdėkite vanilės (taip pat galite naudoti vanilės ankštį, kurią naudojote tešlai) ir apelsino žieve...
    4. Supilkite pieną ir grietinėlę į puodą. Įdėkite vanilės (taip pat galite naudoti vanilės ankštį, kurią naudojote tešlai) ir apelsino žievelės. Užvirinkite.
  • Reklama
  • Cukrų išplakite su kiaušiniais, krakmolu ir miltais. Po truputį suberkite į karštą pieno ir grietinėlės mišinį. Nukoškite per sietelį. Vė...
    5. Cukrų išplakite su kiaušiniais, krakmolu ir miltais. Po truputį suberkite į karštą pieno ir grietinėlės mišinį. Nukoškite per sietelį. Vėl užvirinkite ant ugnies, nuolat maišydami. Kai kremas sutirštės, nukelkite nuo ugnies.
  • Išimkite tešlą iš šaldytuvo, sudėkite ją į kepimo skardą, padarydami aukštesnius kraštus ir kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėj...
    6. Išimkite tešlą iš šaldytuvo, sudėkite ją į kepimo skardą, padarydami aukštesnius kraštus ir kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 10–13 minučių.
  • Reklama
  • Ant paskrudusio pyrago pagrindo užtepkite kremo.
    7. Ant paskrudusio pyrago pagrindo užtepkite kremo.
  • Slyvas nuplaukite ir nusausinkite, išimkite kauliukus. Sudėkite puseles ant kremo. Grąžinkite kepimo formą į orkaitę.
    8. Slyvas nuplaukite ir nusausinkite, išimkite kauliukus. Sudėkite puseles ant kremo. Grąžinkite kepimo formą į orkaitę.
  • Reklama
  • Kepkite pyragą 35–45 minutes.
    9. Kepkite pyragą 35–45 minutes.
  • Prieš patiekiant galite aptepti uogiene arba marmeladu (geriausia pirmiausia ištirpinti tirštą uogienę ant viryklės). Skanaus!
    10. Prieš patiekiant galite aptepti uogiene arba marmeladu (geriausia pirmiausia ištirpinti tirštą uogienę ant viryklės). Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai