Pyragas su avietėmis

Pyragas su avietėmis

5 (2 įvertinimai)

3-4 Porcijos
50 min.

Apie receptą

Siūlau išsikepti skanų pyragą su avietėmis ir bananais. Kepiniams skonio suteiks avietės, kiaušinius pakeis bananas. Pyragui galima naudoti ir šviežių aviečių, ir šaldytų. Prieš dedant avietes į tešlą, jų negalima atšildyti, kol pasirodys sultys, pakanka, kad jos susiskaidytų į atskiras uogas. Pyragą būtinai atvėsinkite ir pabarstykite cukraus pudra, nes jis yra vidutiniškai saldaus skonio.

Receptai pagal ingredientus: # Uogos / # Miltai
Reklama
Desrainis24.lt
Desrainis24.lt
  • Reikalingi ingredientai:

  • Avietės
    150 gramų (šviežios arba šaldytos)
  • Bananas
    1 vnt (mažas)
  • Augalinis aliejus
    60 mililitrų
  • Cukrus
    120 gramų
  • Kepimo milteliai tešlai
    10 gramų
  • Vanduo
    120 mililitrų
  • Kvietiniai miltai
    180~200 gramų
  • Druska
    1 žiupsnelis
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite reikiamus ingredientus.
    1. Paruoškite reikiamus ingredientus.
  • Į dubenį supilkite kambario temperatūros vandenį, įpilkite augalinio aliejaus ir bananą. Sutrinkite panardintu trintuvu iki vientisos masės.
    2. Į dubenį supilkite kambario temperatūros vandenį, įpilkite augalinio aliejaus ir bananą. Sutrinkite panardintu trintuvu iki vientisos masės.
  • Reklama
  • Įpilkite cukraus, druskos. Dar kartą sumaišykite su blenderiu.
    3. Įpilkite cukraus, druskos. Dar kartą sumaišykite su blenderiu.
  • Suberkite miltus, kepimo miltelius. Išmaišykite.
    4. Suberkite miltus, kepimo miltelius. Išmaišykite.
  • Reklama
  • Paruošta tešla turi būti tiršta, klampi, be vargo maišoma šaukštu.
    5. Paruošta tešla turi būti tiršta, klampi, be vargo maišoma šaukštu.
  • Kepimo indą sutepkite augaliniu aliejumi. Į ją supilkite 1/2 tešlos.
    6. Kepimo indą sutepkite augaliniu aliejumi. Į ją supilkite 1/2 tešlos.
  • Reklama
  • Tešlą paskleiskite avietėmis.
    7. Tešlą paskleiskite avietėmis.
  • Likusią tešlą paskleiskite ant uogų. Paskirstyti. Pašaukite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 30-35 minutėms.
    8. Likusią tešlą paskleiskite ant uogų. Paskirstyti. Pašaukite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 30-35 minutėms.
  • Reklama
  • Praėjus nurodytam laikui, pyrago pasirengimą patikrinkite iešmeliu. Jis turi būti sausas. Išimkite gatavą pyragą iš formos, perkelkite an...
    9. Praėjus nurodytam laikui, pyrago pasirengimą patikrinkite iešmeliu. Jis turi būti sausas. Išimkite gatavą pyragą iš formos, perkelkite ant lentos ir gerai atvėsinkite. Prieš patiekdami pabarstykite cukraus pudra.
  • Skanaus!
    10. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai