Mėsa su baziliku orkaitėje

Mėsa su baziliku orkaitėje

5 (1 įvertinimai)

6-8 Porcijos
2 val.

Apie receptą

Mėsa su baziliku orkaitėje marinuojasi ilgai. Bazilikas suteikia mėsai subtilų skonį ir aromatą. Tikri šefai jį visada naudoja ruošdami mėsos patiekalus. Mėsą su baziliku galima kepti orkaitėje po folija, arba galima užpilti pomidorų padažu ir kepti po dangčiu. Padažui paruošti stiklinę baltojo vyno, pusę litro susmulkintų pomidorų trintuvu ir pusę litro pomidorų pastos puode. Įdėkite 2 skilteles susmulkinto česnako, 3 šaukštus aliejaus, raudonėlio ir 1/4 puodelio šviežio kapotų baziliko. Viskas, ką reikia užvirti, šiek tiek pavirti ir šiuo padažu užpilti mėsą. Čia yra atviras laukas kūrybiškumui, bet kokia versija bus skanu. Sėkmės ir gero apetito!

Receptai pagal ingredientus: # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kiauliena
    700 gramų
  • Česnakai
    2 skiltelės
  • Tarkuotas parmezanas
    1/4 puodelio
  • Alyvuogių aliejus
    2 šaukštai
  • Smulkintas bazilikas
    2 šaukštai
  • Raudonėlis
    1/2 arbatinio šaukštelio
  • Džiūvėsėliai
    1/2 puodelio
  • Tarkuotas sūris
    1/2 puodelio
Reklama
Gaminimo eiga
  • Dubenyje sumaišykite džiūvėsėlius, sūrį, baziliką, tarkuotą česnaką, parmezaną, raudonėlį. Supilkite aliejų, išmaišykite.
    1. Dubenyje sumaišykite džiūvėsėlius, sūrį, baziliką, tarkuotą česnaką, parmezaną, raudonėlį. Supilkite aliejų, išmaišykite.
  • Sūrio mišinį paskleiskite ant plokščio mėsos gabalo.
    2. Sūrio mišinį paskleiskite ant plokščio mėsos gabalo.
  • Reklama
  • Mėsą susukite į vyniotinį, suriškite virvele ir dėkite į formą.
    3. Mėsą susukite į vyniotinį, suriškite virvele ir dėkite į formą.
  • Mėsą apkepkite iš visų pusių iki auksinės rudos spalvos.
    4. Mėsą apkepkite iš visų pusių iki auksinės rudos spalvos.
  • Reklama
  • Mėsą užpilkite pomidorų pastos padažu su bazilikų vynu.
    5. Mėsą užpilkite pomidorų pastos padažu su bazilikų vynu.
  • Kepkite mėsą po dangčiu pusvalandį, tada atidarykite dangtį ir kepkite dar pusvalandį. Tada uždarykite dangtį ir dar pusvalandį patroškin...
    6. Kepkite mėsą po dangčiu pusvalandį, tada atidarykite dangtį ir kepkite dar pusvalandį. Tada uždarykite dangtį ir dar pusvalandį patroškinkite. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai