Maltos mėsos lizdai su sūriu

Maltos mėsos lizdai su sūriu

5 (3 įvertinimai)

6 Porcijos
45 min.

Apie receptą

Maltos mėsos „lizdai“ su sūriu – labai paprastas patiekalas, galintis užkariauti neįprastu skoniu. Rekomenduoju išbandyti! Šiandien aš jums papasakosiu, kaip pasigaminti „lizdelius“ su malta mėsa ir sūriu. Faršą naudokite koks jums labiausiai patinka. Bandžiau net su vištiena ir kalakutiena, buvo labai skanu!

Receptai pagal ingredientus: # Mėsa / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Malta mėsa
    0,5 kg
  • Kiaušinis
    7 vnt
  • Sūris
    100 gramų
  • Morkos
    1 vnt
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Druska
    10 gramų
  • Paprika
    5 gramai
  • Balta duona
    3 riekelės
  • Malti juodieji pipirai
    5 gramai
  • Malti kmynai
    5 gramai
Reklama
Gaminimo eiga
  • Pirmiausia į indą sudėkite maltą mėsą. Į jį įmuškite kiaušinį (vieną). Morkas nuplaukite, nulupkite, sutarkuokite ir sudėkite į faršą. Ta...
    1. Pirmiausia į indą sudėkite maltą mėsą. Į jį įmuškite kiaušinį (vieną). Morkas nuplaukite, nulupkite, sutarkuokite ir sudėkite į faršą. Taip pat suberkite smulkintus svogūnus, duoną (galite iš anksto šiek tiek pamirkyti šiek tiek vandenyje ar piene), druskos ir pipirų. Viską tinkamai išmaišykite.
  • Po to paruoštą maltą mėsą padalinkite į 6 lygias dalis, susukite į rutuliukus ir išdėliokite ant kepimo skardos, išteptos aliejumi.
    2. Po to paruoštą maltą mėsą padalinkite į 6 lygias dalis, susukite į rutuliukus ir išdėliokite ant kepimo skardos, išteptos aliejumi.
  • Reklama
  • Kiekvieno rutulio centre padarome įdubą, turėtume gauti savotiškus krepšelius, lizdus. Sūrį sutarkuokite ir suberkite į šiuos griovelius....
    3. Kiekvieno rutulio centre padarome įdubą, turėtume gauti savotiškus krepšelius, lizdus. Sūrį sutarkuokite ir suberkite į šiuos griovelius. Šiek tiek pasūdykite ir kepkite 175-180 laipsnių orkaitėje (20 minučių). Orkaitė turi būti įkaitinta.
  • Praėjus reikiamam laikui, išimame kepimo skardą su savo „lizdeliais“, įmušame po vieną kiaušinį ir viską grąžiname į orkaitę. Kepkite dar...
    4. Praėjus reikiamam laikui, išimame kepimo skardą su savo „lizdeliais“, įmušame po vieną kiaušinį ir viską grąžiname į orkaitę. Kepkite dar 15 minučių.
  • Reklama
  • Gero apetito!
    5. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (3 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
Lina Rom
Autorius: Lina Rom

Lina yra aistringa namų virtuvės šefė, kurios didžiausias malonumas – dalintis išbandytais ir mylimais šeimos receptais. Ji specializuojasi greitai ir lengvai paruošiamais, bet visada skaniais patiekalais, puikiai tinkančiais užsiėmusioms šeimoms. Linos patirtis kulinarijoje augo kartu su jos šeima, o dabar ji savo praktiškais patarimais ir nuoširdžiais receptais dalinasi su gaminimas.lt skaitytojais. Jos tikslas – įkvėpti kiekvieną atrasti gaminimo džiaugsmą. Sekite Facebook

  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai