Makaronai su grybais kreminiame padaže

Makaronai su grybais kreminiame padaže

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Kaip ir pačių makaronų, taip ir jų paruošimo su grybais kreminiame padaže receptas atkeliavo iš saulėtosios Italijos. Būtent iš vienos gražiausių jos dalių – Toskanos. Būtinai išbandykite. Grybai suteikia šiam patiekalui nepakartojamą aromatą ir skonį. Šviežius grybus supjaustykite ir pakepinkite su čiobreliais ir juodaisiais pipirais. Atskirai pakepinkite svogūną su česnaku ir čiobreliais, įpilkite vyno, grietinėlės, juodųjų pipirų, migdolų ir druskos. Išmaišykite ir troškinkite padažą keletą minučių. Tada suberkite grybus, virtus makaronus ir laiškinius česnakus. Gerai išmaišykite ir patiekite. Gero apetito!

Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Grybai
    350 gramų
  • Makaronai
    400 gramų
  • Sausas baltas vynas
    200 mililitrų
  • Grietinėlė
    250 mililitrų
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Laiškiniai česnakai
    1 saujelė
  • Česnakai
    3 skiltelės
  • Alyvuogių aliejus
    3 šaukštai
  • Sviestas
    1 šaukštas
  • Tarkuoti migdolai
    1 žiupsnelis
  • Čiobreliai, druska, pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Svogūną ir česnaką susmulkinkite ir pakepinkite aliejaus mišinyje ant silpnos ugnies, tada suberkite čiobrelius.
    1. Svogūną ir česnaką susmulkinkite ir pakepinkite aliejaus mišinyje ant silpnos ugnies, tada suberkite čiobrelius.
  • Padidinkite ugnį ir supilkite vyną, užvirinkite. Tada įpilkite grietinėlės, juodųjų pipirų, migdolų ir druskos. Išmaišykite ir troškinkit...
    2. Padidinkite ugnį ir supilkite vyną, užvirinkite. Tada įpilkite grietinėlės, juodųjų pipirų, migdolų ir druskos. Išmaišykite ir troškinkite padažą keletą minučių.
  • Reklama
  • Leiskite makaronams virti pasūdytame vandenyje.
    3. Leiskite makaronams virti pasūdytame vandenyje.
  • Grybus smulkiai supjaustykite ir pakepinkite alyvuogių aliejuje su čiobreliais ir juodaisiais pipirais. Sudėkite juos į padažą.
    4. Grybus smulkiai supjaustykite ir pakepinkite alyvuogių aliejuje su čiobreliais ir juodaisiais pipirais. Sudėkite juos į padažą.
  • Reklama
  • Ten suberkite paruoštus makaronus ir smulkintus laiškinius česnakus, gerai išmaišykite ir patiekite.
    5. Ten suberkite paruoštus makaronus ir smulkintus laiškinius česnakus, gerai išmaišykite ir patiekite.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai