Makaronai su grybais kreminiame padaže
5 (1 įvertinimai)
Apie receptą
Kaip ir pačių makaronų, taip ir jų paruošimo su grybais kreminiame padaže receptas atkeliavo iš saulėtosios Italijos. Būtent iš vienos gražiausių jos dalių – Toskanos. Būtinai išbandykite. Grybai suteikia šiam patiekalui nepakartojamą aromatą ir skonį. Šviežius grybus supjaustykite ir pakepinkite su čiobreliais ir juodaisiais pipirais. Atskirai pakepinkite svogūną su česnaku ir čiobreliais, įpilkite vyno, grietinėlės, juodųjų pipirų, migdolų ir druskos. Išmaišykite ir troškinkite padažą keletą minučių. Tada suberkite grybus, virtus makaronus ir laiškinius česnakus. Gerai išmaišykite ir patiekite. Gero apetito!
-
Reikalingi ingredientai:
-
Grybai350 gramų
-
Makaronai400 gramų
-
Sausas baltas vynas200 mililitrų
-
Grietinėlė250 mililitrų
-
Svogūnai1 vnt
-
Laiškiniai česnakai1 saujelė
-
Česnakai3 skiltelės
-
Alyvuogių aliejus3 šaukštai
-
Sviestas1 šaukštas
-
Tarkuoti migdolai1 žiupsnelis
-
Čiobreliai, druska, pipiraipagal skonį
Gaminimo eiga
-
1. Svogūną ir česnaką susmulkinkite ir pakepinkite aliejaus mišinyje ant silpnos ugnies, tada suberkite čiobrelius.
-
2. Padidinkite ugnį ir supilkite vyną, užvirinkite. Tada įpilkite grietinėlės, juodųjų pipirų, migdolų ir druskos. Išmaišykite ir troškinkite padažą keletą minučių.
-
Reklama
-
3. Leiskite makaronams virti pasūdytame vandenyje.
-
4. Grybus smulkiai supjaustykite ir pakepinkite alyvuogių aliejuje su čiobreliais ir juodaisiais pipirais. Sudėkite juos į padažą.
-
Reklama
-
5. Ten suberkite paruoštus makaronus ir smulkintus laiškinius česnakus, gerai išmaišykite ir patiekite.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama