Makaronai su Gorgonzola padažu
5 (1 įvertinimai)
2-3 Porcijos
25 min.
Apie receptą
Šiandien siūlau pietums išsivirti makaronų su gorgonzola padažu. O kad nebūtų skonis pikantiškesnis, gaminsime kreminį padažą su pelėsiniu sūriu. Išeis greitai, bet labai skanu! Galite naudoti bet kokius makaronus, bet visada iš kietųjų kviečių. Grietinėlę galima naudoti ir 10%, bet nebus tokio kreminio skonio. Makaronus geriausia patiekti iš karto, nes atvėsę jie sutirštėja. Jei pageidaujama, patiekiant makaronus galima apibarstyti šviežiomis žolelėmis.
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Makaronai250 gramų
-
Grietinėlė 20%200 gramų
-
Mėlynasis sūris100 gramų (Gorgonzola)
-
Česnakai2 skiltelės
-
Sviestas1 valgomasis šaukštas
-
Druskapagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
-
2. Makaronus išvirkite pasūdytame, verdančiame vandenyje, kol suminkštės. Makaronus supilkite į sietelį ir leiskite vandeniui visiškai nuvarvėti.
-
Reklama
-
3. Keptuvėje įkaitinkite sviestą, suberkite smulkiai supjaustytą česnaką ir pakepinkite minutę.
-
4. Į keptuvę supilkite grietinėlę ir pakaitinkite ant silpnos ugnies.
-
Reklama
-
5. Susmulkinkite gorgonzolą ir sudėkite į keptuvę. Maišydami virkite padažą iki vientisos masės.
-
6. Į padažą suberkite virtus makaronus, išmaišykite, pakaitinkite ant silpnos ugnies 2-3 minutes. Patiekite iš karto.
-
Reklama
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama