Lizdai su pomidorais ir sūriu
5 (1 įvertinimai)
3 Porcijos
50 min.
Apie receptą
Mėsos lizdai yra labai sultingi, skanūs ir gana lengvai paruošiami. Patiekalas išeina gražus, jį galima saugiai paruošti net ant šventinio stalo. Norėdami paruošti tokį patiekalą, galite naudoti maltą mėsą ne tik vištieną, bet ir bet kurią kitą. Kaip prieskonius galite dėti druskos, maltų juodųjų pipirų, česnako, svogūnų, mėgstamų prieskonių mėsai.
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Mėsa /
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Malta mėsa450 gramų (vištiena ar bet kuri kita)
-
Druskapagal skonį
-
Malti juodieji pipiraipagal skonį
-
Pomidoras1 vnt
-
Sūris60~70 gramų (kietas)
-
Majonezas2~3 šaukštai (galite pakeisti grietine)
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite ingredientus.
-
2. Į maltą mėsą įberkite druskos ir maltų pipirų. Gerai išmaišykite.
-
Reklama
-
3. Iš maltos mėsos suformuokite lizdus ir sudėkite ant kepimo skardos (galite patepti augaliniu aliejumi).
-
4. Įdubimus patepkite majonezu.
-
Reklama
-
5. Pomidorą nuplaukite, supjaustykite apskritimais ir padėkite į kiekvieno lizdo centrą.
-
6. Kietąjį sūrį sutarkuokite smulkia arba stambia tarka. Padėkite jį ant pomidorų.
-
Reklama
-
7. Siųskite lizdus į orkaitę, įkaitintą iki 190 laipsnių, 40 minučių.
-
8. Gavome tokius skanius mėsos lizdus!
-
Reklama
-
9. Patiekite juos karštus. Skanaus.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama