Klasikinis obuolių pyragas
4.5 (9 įvertinimai)
3 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Kepti pyragą geriausia su obuoliais – tai geriausias saldžios tešlos ir vaisių derinys. Siūlau lengviausią receptą, pagal kurį obuolių pyragas bus labai skanus! Kiaušinius reikia išplakti šaltai, galima net trynius atskirti nuo baltymų – tada pyragas bus dar puresnis. Jei į tešlą įpilsite kefyro ar grietinės, pyragas bus sunkesnis, bet ne mažiau skanus. Nusprendžiau nepasiduoti tradicijoms ir gaminti visų mėgstamą greitą pyragą pagal klasikinį receptą.
Paskirtis: Pyragų ir tortų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Vaisiai /
# MiltaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kiaušiniai3 vnt
-
Cukrus200 gramų
-
Kepimo milteliai1 arbatinis šaukštelis
-
Obuoliai5~7 vnt (saldžiarūgštis)
-
Cinamonaspagal skonį
-
Cukraus pudra3 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus ingredientus.
-
2. Obuolius nulupkite ir išimkite šerdį, supjaustykite kubeliais. Kepimo formą ištepkite aliejumi, o ant jos dugno sudėkite obuolius.
-
Reklama
-
3. Giliame dubenyje išplakite kiaušinius su cukrumi iki vientisos masės.
-
4. Plakite mažiausiai 10 minučių.
-
Reklama
-
5. Suberkite miltus ir cinamoną, taip pat kepimo miltelius ir druską pagal skonį. Toliau maišykite tešlą.
-
6. Apipilkite obuolius su tešla ir tolygiai paskirstykite.
-
Reklama
-
7. Pyragą 35 minutėms dėkite į orkaitę, įkaitintą iki 180 laipsnių.
-
8. Iškepusį pyragą atvėsinkite, pabarstykite cukraus pudra ir patiekite!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 4.5/5 (9 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama