Klasikinis obuolių pyragas

Klasikinis obuolių pyragas

4.5 (9 įvertinimai)

3 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Kepti pyragą geriausia su obuoliais – tai geriausias saldžios tešlos ir vaisių derinys. Siūlau lengviausią receptą, pagal kurį obuolių pyragas bus labai skanus! Kiaušinius reikia išplakti šaltai, galima net trynius atskirti nuo baltymų – tada pyragas bus dar puresnis. Jei į tešlą įpilsite kefyro ar grietinės, pyragas bus sunkesnis, bet ne mažiau skanus. Nusprendžiau nepasiduoti tradicijoms ir gaminti visų mėgstamą greitą pyragą pagal klasikinį receptą.

Receptai pagal ingredientus: # Vaisiai / # Miltai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kiaušiniai
    3 vnt
  • Cukrus
    200 gramų
  • Kepimo milteliai
    1 arbatinis šaukštelis
  • Obuoliai
    5~7 vnt (saldžiarūgštis)
  • Cinamonas
    pagal skonį
  • Cukraus pudra
    3 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus ingredientus.
    1. Paruoškite visus ingredientus.
  • Obuolius nulupkite ir išimkite šerdį, supjaustykite kubeliais. Kepimo formą ištepkite aliejumi, o ant jos dugno sudėkite obuolius.
    2. Obuolius nulupkite ir išimkite šerdį, supjaustykite kubeliais. Kepimo formą ištepkite aliejumi, o ant jos dugno sudėkite obuolius.
  • Reklama
  • Giliame dubenyje išplakite kiaušinius su cukrumi iki vientisos masės.
    3. Giliame dubenyje išplakite kiaušinius su cukrumi iki vientisos masės.
  • Plakite mažiausiai 10 minučių.
    4. Plakite mažiausiai 10 minučių.
  • Reklama
  • Suberkite miltus ir cinamoną, taip pat kepimo miltelius ir druską pagal skonį. Toliau maišykite tešlą.
    5. Suberkite miltus ir cinamoną, taip pat kepimo miltelius ir druską pagal skonį. Toliau maišykite tešlą.
  • Apipilkite obuolius su tešla ir tolygiai paskirstykite.
    6. Apipilkite obuolius su tešla ir tolygiai paskirstykite.
  • Reklama
  • Pyragą 35 minutėms dėkite į orkaitę, įkaitintą iki 180 laipsnių.
    7. Pyragą 35 minutėms dėkite į orkaitę, įkaitintą iki 180 laipsnių.
  • Iškepusį pyragą atvėsinkite, pabarstykite cukraus pudra ir patiekite!
    8. Iškepusį pyragą atvėsinkite, pabarstykite cukraus pudra ir patiekite!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 4.5/5 (9 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai