Keptos įdarytos kriauklės
5 (1 įvertinimai)
10 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Keptos įdarytos kriauklės – tai skanus ir sotus naminis karštas patiekalas, įkūnijantis tiek Italijos, tiek Meksikos kulinarines tradicijas. Nežinau, kas pirmasis sugalvojo pasigaminti keptų įdarytų kriauklių, bet šis žmogus yra genijus. Klasikinį receptą šiek tiek modernizavau ir pagaminau, mano nuomone, originalų - pats patiekalas ruošiamas pagal itališkas tradicijas, tačiau įdaras būdingas meksikietiškai virtuvei.
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# MėsaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Alyvuogių aliejus1 šaukštas
-
Česnakai2 skiltelės
-
Svogūnai1 vnt
-
Malta jautiena600 gramų
-
Prieskoniaipagal skonį
-
Kriauklės (makaronai)400 gramų
-
Svogūnų laiškai3~4 vnt
-
Pomidorų padažas200 mililitrų
-
Konservuotos pupelėspagal skonį (nebūtina)
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Svogūną supjaustykite mažais kubeliais, česnaką išspauskite per smulkintuvą. Pakepinkite alyvuogių aliejuje ant vidutinės ugnies, kol svogūnas suminkštės.
-
2. Sudėkite faršą ir kepkite ant vidutinės ugnies, kol faršas paruduos.
-
Reklama
-
3. Kai įdaras bus beveik paruoštas, suberkite norimus prieskonius. Sumaišome.
-
4. Sudėkite konservuotas pupeles (be skysčio).
-
Reklama
-
5. Sumaišykite, druska.
-
6. Išvirkite makaronus, kaip nurodyta ant pakuotės. Nepervirkite makaronų, nes jie taps per minkšti ir bus sunkiai įdaryti.
-
Reklama
-
7. Kriaukles užpildome mūsų paruoštu įdaru.
-
8. Sudėkite kriaukles į lengvai aliejumi pateptą kepimo formą.
-
Reklama
-
9. Viską užpilkite pomidorų padažu.
-
10. Pabarstykite tarkuotu sūriu ir kepkite orkaitėje, įkaitintoje iki 170 laipsnių, 25-30 min.
-
Reklama
-
11. Pabarstykite patiekalą susmulkintais svogūnų laiškais ir patiekite karštą. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama