Keptos įdarytos kriauklės

Keptos įdarytos kriauklės

5 (1 įvertinimai)

10 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Keptos įdarytos kriauklės – tai skanus ir sotus naminis karštas patiekalas, įkūnijantis tiek Italijos, tiek Meksikos kulinarines tradicijas. Nežinau, kas pirmasis sugalvojo pasigaminti keptų įdarytų kriauklių, bet šis žmogus yra genijus. Klasikinį receptą šiek tiek modernizavau ir pagaminau, mano nuomone, originalų - pats patiekalas ruošiamas pagal itališkas tradicijas, tačiau įdaras būdingas meksikietiškai virtuvei.

Receptai pagal ingredientus: # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Alyvuogių aliejus
    1 šaukštas
  • Česnakai
    2 skiltelės
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Malta jautiena
    600 gramų
  • Prieskoniai
    pagal skonį
  • Kriauklės (makaronai)
    400 gramų
  • Svogūnų laiškai
    3~4 vnt
  • Pomidorų padažas
    200 mililitrų
  • Konservuotos pupelės
    pagal skonį (nebūtina)
Reklama
Gaminimo eiga
  • Svogūną supjaustykite mažais kubeliais, česnaką išspauskite per smulkintuvą. Pakepinkite alyvuogių aliejuje ant vidutinės ugnies, kol svo...
    1. Svogūną supjaustykite mažais kubeliais, česnaką išspauskite per smulkintuvą. Pakepinkite alyvuogių aliejuje ant vidutinės ugnies, kol svogūnas suminkštės.
  • Sudėkite faršą ir kepkite ant vidutinės ugnies, kol faršas paruduos.
    2. Sudėkite faršą ir kepkite ant vidutinės ugnies, kol faršas paruduos.
  • Reklama
  • Kai įdaras bus beveik paruoštas, suberkite norimus prieskonius. Sumaišome.
    3. Kai įdaras bus beveik paruoštas, suberkite norimus prieskonius. Sumaišome.
  • Sudėkite konservuotas pupeles (be skysčio).
    4. Sudėkite konservuotas pupeles (be skysčio).
  • Reklama
  • Sumaišykite, druska.
    5. Sumaišykite, druska.
  • Išvirkite makaronus, kaip nurodyta ant pakuotės. Nepervirkite makaronų, nes jie taps per minkšti ir bus sunkiai įdaryti.
    6. Išvirkite makaronus, kaip nurodyta ant pakuotės. Nepervirkite makaronų, nes jie taps per minkšti ir bus sunkiai įdaryti.
  • Reklama
  • Kriaukles užpildome mūsų paruoštu įdaru.
    7. Kriaukles užpildome mūsų paruoštu įdaru.
  • Sudėkite kriaukles į lengvai aliejumi pateptą kepimo formą.
    8. Sudėkite kriaukles į lengvai aliejumi pateptą kepimo formą.
  • Reklama
  • Viską užpilkite pomidorų padažu.
    9. Viską užpilkite pomidorų padažu.
  • Pabarstykite tarkuotu sūriu ir kepkite orkaitėje, įkaitintoje iki 170 laipsnių, 25-30 min.
    10. Pabarstykite tarkuotu sūriu ir kepkite orkaitėje, įkaitintoje iki 170 laipsnių, 25-30 min.
  • Reklama
  • Pabarstykite patiekalą susmulkintais svogūnų laiškais ir patiekite karštą. Gero apetito!
    11. Pabarstykite patiekalą susmulkintais svogūnų laiškais ir patiekite karštą. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai