Karštas sumuštinis su malta mėsa
5 (1 įvertinimai)
3 Porcijos
30 min.
Apie receptą
Karštas sumuštinis su malta mėsa privers permąstyti savo požiūrį į primityvius ir nelabai skanius sumuštinius. Karštas sumuštinis su malta mėsa – kulinarinio meno kūrinys! Daugelis iš mūsų įpratę sumuštinį vadinti duonos gabalėliu su dešros riekele ir, jei pasiseka, sūriu. Stengiuosi sumuštinius traktuoti kaip visavertį maistą ir atitinkamai juos ruošti. Štai kodėl gimsta tokie originalūs ir tikrai skanūs sumuštiniai, kaip karštas sumuštinis su malta mėsa. Žinoma, jį paruošti sunkiau nei pagarsėjusį sumuštinį su dešra ir sūriu, bet rezultatas nepalyginamas.
Paskirtis: Receptai pusryčiams
Receptai pagal ingredientus:
# MėsaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Sviestas75 gramai
-
Svogūnas1 vnt
-
Malta jautiena300 gramų
-
Druska, pipiraipagal skonį
-
Worcestershire padažaspagal skonį
-
Šveicariškas sūris8 riekelės
-
Ruginė duona8 riekelės
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Svogūną supjaustykite plonais pusžiedžiais.
-
2. Keptuvėje ištirpinkite šaukštą sviesto.
-
Reklama
-
3. Ant vidutinės ugnies pakepinkite svogūną, kol suminkštės.
-
4. Maltą mėsą pasūdykite ir pabarstykite pipirais, pagardinkite padažu ir minkykite rankomis.
-
Reklama
-
5. Iš faršo formuojame apvalios formos kotletus, kaip mėsainiui.
-
6. Apkepkite kotletą iš vienos pusės iki traškumo.
-
Reklama
-
7. Apverskite ir kepkite iš kitos pusės, kol iškeps.
-
8. Svieste lengvai apkepkite ruginės duonos gabalėlius.
-
Reklama
-
9. Ant duonos riekės uždėkite sūrio riekelę, tada kotletą ir šiek tiek svogūno.
-
10. Ant viršaus – dar riekelė sūrio ir riekelė duonos.
-
Reklama
-
11. Apkepkite sumuštinį iš abiejų pusių, kol duona taps auksinės spalvos.
-
12. Paruoštą sumuštinį perpjaukite per pusę ir patiekite karštą. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama