Karštas sumuštinis su malta mėsa

Karštas sumuštinis su malta mėsa

5 (1 įvertinimai)

3 Porcijos
30 min.

Apie receptą

Karštas sumuštinis su malta mėsa privers permąstyti savo požiūrį į primityvius ir nelabai skanius sumuštinius. Karštas sumuštinis su malta mėsa – kulinarinio meno kūrinys! Daugelis iš mūsų įpratę sumuštinį vadinti duonos gabalėliu su dešros riekele ir, jei pasiseka, sūriu. Stengiuosi sumuštinius traktuoti kaip visavertį maistą ir atitinkamai juos ruošti. Štai kodėl gimsta tokie originalūs ir tikrai skanūs sumuštiniai, kaip karštas sumuštinis su malta mėsa. Žinoma, jį paruošti sunkiau nei pagarsėjusį sumuštinį su dešra ir sūriu, bet rezultatas nepalyginamas.

Receptai pagal ingredientus: # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Sviestas
    75 gramai
  • Svogūnas
    1 vnt
  • Malta jautiena
    300 gramų
  • Druska, pipirai
    pagal skonį
  • Worcestershire padažas
    pagal skonį
  • Šveicariškas sūris
    8 riekelės
  • Ruginė duona
    8 riekelės
Reklama
Gaminimo eiga
  • Svogūną supjaustykite plonais pusžiedžiais.
    1. Svogūną supjaustykite plonais pusžiedžiais.
  • Keptuvėje ištirpinkite šaukštą sviesto.
    2. Keptuvėje ištirpinkite šaukštą sviesto.
  • Reklama
  • Ant vidutinės ugnies pakepinkite svogūną, kol suminkštės.
    3. Ant vidutinės ugnies pakepinkite svogūną, kol suminkštės.
  • Maltą mėsą pasūdykite ir pabarstykite pipirais, pagardinkite padažu ir minkykite rankomis.
    4. Maltą mėsą pasūdykite ir pabarstykite pipirais, pagardinkite padažu ir minkykite rankomis.
  • Reklama
  • Iš faršo formuojame apvalios formos kotletus, kaip mėsainiui.
    5. Iš faršo formuojame apvalios formos kotletus, kaip mėsainiui.
  • Apkepkite kotletą iš vienos pusės iki traškumo.
    6. Apkepkite kotletą iš vienos pusės iki traškumo.
  • Reklama
  • Apverskite ir kepkite iš kitos pusės, kol iškeps.
    7. Apverskite ir kepkite iš kitos pusės, kol iškeps.
  • Svieste lengvai apkepkite ruginės duonos gabalėlius.
    8. Svieste lengvai apkepkite ruginės duonos gabalėlius.
  • Reklama
  • Ant duonos riekės uždėkite sūrio riekelę, tada kotletą ir šiek tiek svogūno.
    9. Ant duonos riekės uždėkite sūrio riekelę, tada kotletą ir šiek tiek svogūno.
  • Ant viršaus – dar riekelė sūrio ir riekelė duonos.
    10. Ant viršaus – dar riekelė sūrio ir riekelė duonos.
  • Reklama
  • Apkepkite sumuštinį iš abiejų pusių, kol duona taps auksinės spalvos.
    11. Apkepkite sumuštinį iš abiejų pusių, kol duona taps auksinės spalvos.
  • Paruoštą sumuštinį perpjaukite per pusę ir patiekite karštą. Gero apetito!
    12. Paruoštą sumuštinį perpjaukite per pusę ir patiekite karštą. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai