Karališkasis varškės pyragas

Karališkasis varškės pyragas

5 (2 įvertinimai)

5-7 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Karališkasis varškės pyragas nuo klasikinio skiriasi tuo, kad jame nėra cukraus, kvietinių miltų ir sviesto. Šiuos gaminius pakeičiame alternatyviais ir naudingais. Traški plutelė ir subtiliausias įdaras patiks net tiems, kurie nesilaiko tinkamos dietos. Labai skanus ir kvapnus! Tiems, kurie lieknėja, tai tikras išsigelbėjimas. Tokie kepiniai ryte prie aromatingos kavos ar arbatos puodelio – puiki dienos pradžia!

Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Avižiniai dribsniai
    75 gramai
  • Ryžių miltai
    75 gramai
  • Kiaušiniai
    3 vnt
  • Varškė
    600 gramų
  • Druska
    1 žiupsnelis
  • Augalinis pienas
    50 mililitrų
  • Natūralus jogurtas
    70 gramų
  • Saldiklis
    pagal skonį
  • Kepimo milteliai
    10 gramų
  • Vanilinas
    1 žiupsnelis
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus ingredientus. Mano pasiūlytus miltus galima pakeisti kitais naudingais, puikiai tiks kokosų, migdolų ar kukurūzų miltai.
    1. Paruoškite visus ingredientus. Mano pasiūlytus miltus galima pakeisti kitais naudingais, puikiai tiks kokosų, migdolų ar kukurūzų miltai.
  • Norėdami paruošti tešlą, kiaušinį sumaišykite su druska ir saldikliu. Naudojau steviją.
    2. Norėdami paruošti tešlą, kiaušinį sumaišykite su druska ir saldikliu. Naudojau steviją.
  • Reklama
  • Suberkite abiejų rūšių miltus, kepimo miltelius ir pieną.
    3. Suberkite abiejų rūšių miltus, kepimo miltelius ir pieną.
  • Sudėkite varškę, išmaišykite, kad susidarytų miltų trupiniai.
    4. Sudėkite varškę, išmaišykite, kad susidarytų miltų trupiniai.
  • Reklama
  • Kol paruošime įdarą, trupininę tešlą dedame į šaldytuvą.
    5. Kol paruošime įdarą, trupininę tešlą dedame į šaldytuvą.
  • Įdarui paruošti sumaišykite varškę, kiaušinius, saldiklį ir vanilę.
    6. Įdarui paruošti sumaišykite varškę, kiaušinius, saldiklį ir vanilę.
  • Reklama
  • Supilkite natūralų jogurtą be priedų, išmaišykite.
    7. Supilkite natūralų jogurtą be priedų, išmaišykite.
  • 25 x 25 cm skersmens kepimo formą išklokite kepimo popieriumi. Ant dugno suberkite 2/3 trupininę tešlą ir lengvai sutrinkite.
    8. 25 x 25 cm skersmens kepimo formą išklokite kepimo popieriumi. Ant dugno suberkite 2/3 trupininę tešlą ir lengvai sutrinkite.
  • Reklama
  • Ant viršaus dėkite varškės įdarą.
    9. Ant viršaus dėkite varškės įdarą.
  • Ant viršaus paskleiskite likusią tešlą. Dėkite į iki 175 laipsnių įkaitintą orkaitę 40-45 minutėms.
    10. Ant viršaus paskleiskite likusią tešlą. Dėkite į iki 175 laipsnių įkaitintą orkaitę 40-45 minutėms.
  • Reklama
  • Kepkite iki auksinės rudos spalvos. Po kurio laiko išimkite iš orkaitės, leiskite varškės  pyragui atvėsti. Supjaustykite gabalėliais ir ...
    11. Kepkite iki auksinės rudos spalvos. Po kurio laiko išimkite iš orkaitės, leiskite varškės pyragui atvėsti. Supjaustykite gabalėliais ir patiekite. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai