Itališka pupelių sriuba

Itališka pupelių sriuba

5 (2 įvertinimai)

8 Porcijos
1 val. 20 min.

Apie receptą

Labai mėgstu sriubas iš ankštinių daržovių. Puikiai skamba ir jų derinys su pomidorais bei mėsos gaminiais. Labai skanu! Visa tai yra šiame recepte. Skaitykite! Viena vertus, patiekale yra mums pažįstamų produktų, tačiau į juos buvo įdėta prieskonių ir žolelių, kurios sukūrė sodrų skonį ir aromatą. Sužinokite, kaip gaminti itališką pupelių sriubą. Joje taip pat bus maltos mėsos, daržovių ir makaronų. Apskritai tai bus labai skanu! O pomidorai ir sūris suteiks itališkų natų.

Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Morkos
    3 vnt
  • Česnakai
    4 skiltelės
  • Jautienos malta mėsa
    500 gramų
  • Džiovintas bazilikas
    1 šaukštelis
  • Parmezanas
    pagal skonį
  • Petražolės
    pagal skonį
  • Konservuotos baltosios pupelės
    435 gramų
  • Druska
    1.25 arbatinio šaukštelio
  • Alyvuogių aliejus
    1 šaukštas
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Malti juodieji pipirai
    0.5 arbatinio šaukštelio
  • Saliero stiebas
    2 vnt
  • Vištienos sultinys
    1500 mililitrų
  • Šalavijas
    1 žiupsnelis
  • Raudonųjų pipirų dribsniai
    1 žiupsnelis
  • Sausas rozmarinas
    1 šaukštelis
  • Konservuoti susmulkinti pomidorai
    435 gramų
  • Maži makaronai
    150 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Svogūną ir salierą supjaustykite kubeliais. Morkas sutarkuokite stambia tarka. Susmulkinkite česnaką. Nusausinkite pupeles.
    1. Svogūną ir salierą supjaustykite kubeliais. Morkas sutarkuokite stambia tarka. Susmulkinkite česnaką. Nusausinkite pupeles.
  • Tada puode įkaitinkite šiek tiek aliejaus. Joje pakepinkite maltą mėsą iki auksinės rudos spalvos.
    2. Tada puode įkaitinkite šiek tiek aliejaus. Joje pakepinkite maltą mėsą iki auksinės rudos spalvos.
  • Reklama
  • Tada išimkite mėsą iš puodo, o vietoj jos suberkite salierą, svogūną, druską ir morkas. Daržoves maišydami pakepinkite 8 minutes.
    3. Tada išimkite mėsą iš puodo, o vietoj jos suberkite salierą, svogūną, druską ir morkas. Daržoves maišydami pakepinkite 8 minutes.
  • Tada sudėkite šalavijus, česnaką, pipirus, rozmariną ir baziliką. Po 2 minučių sudėkite maltą mėsą, pupeles ir pomidorus.
    4. Tada sudėkite šalavijus, česnaką, pipirus, rozmariną ir baziliką. Po 2 minučių sudėkite maltą mėsą, pupeles ir pomidorus.
  • Reklama
  • Galiausiai supilkite sultinį. Sriubą užvirinkite ir virkite 30 minučių. Ir sudėkite makaronus.
    5. Galiausiai supilkite sultinį. Sriubą užvirinkite ir virkite 30 minučių. Ir sudėkite makaronus.
  • Per 10 minučių sriuba bus paruošta! Patiekite su petražolėmis ir tarkuotu sūriu. Gero apetito!
    6. Per 10 minučių sriuba bus paruošta! Patiekite su petražolėmis ir tarkuotu sūriu. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai