Greitai marinuoti agurkai
5 (1 įvertinimai)
6-8 Porcijos
19 val.
Apie receptą
Aštrūs, lengvai sūdyti agurkai paruošiami greitai, o ir išnyks jie taip greitai, kad nespėsite ir sumirksėti. Puiku tai, kad nereikia laukti kol jie marinuosis kelias dienas kaip įprasta, skonis puikus pamarinavus ir vos dieną. Nuplaukite visus žalumynus bei agurkus. Užpilkite verdančiu vandeniu ir palikite per dieną. Štai ir paruošti agurkai. Skanaus!
Paskirtis: Marinavimo receptai
Receptai pagal ingredientus:
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Švieži agurkai1 kilogramas
-
Vanduo1 litras
-
Druska2 šaukštai
-
Česnakai1 skiltelė
-
Aitrioji paprika0,5 vnt
-
Petražolės, krapai1 krūva
-
Vyšnių ir serbentų lapai1 krūva
-
Violetinis bazilikas1 krūva (nebūtina)
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite reikiamus prieskonius, vandenį ir agurkus.
-
2. Aitriąją papriką ir česnaką smulkiai supjaustykite.
-
Reklama
-
3. Į puodą suberkite prieskonius, aitriąją papriką, česnaką ir druską.
-
4. Agurkams nupjaukite stiebus. Užvirti vandenį.
-
Reklama
-
5. Sudėkite agurkus į puodą.
-
6. Juos apibarstykite prieskoniais ir užpilkite verdančiu vandeniu. Uždarykite sandariu dangteliu ir palikite atvėsti.
-
Reklama
-
7. Kai atvės, dėkite į šaldytuvą. Kitą dieną agurkus galima valgyti. Mėgaukitės!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama