Greitai marinuoti agurkai

Greitai marinuoti agurkai

5 (1 įvertinimai)

6-8

Porcijos

19 val.

Gaminamo laikas

Apie receptą

Aštrūs, lengvai sūdyti agurkai paruošiami greitai, o ir išnyks jie taip greitai, kad nespėsite ir sumirksėti. Puiku tai, kad nereikia laukti kol jie marinuosis kelias dienas kaip įprasta, skonis puikus pamarinavus ir vos dieną. Nuplaukite visus žalumynus bei agurkus. Užpilkite verdančiu vandeniu ir palikite per dieną. Štai ir paruošti agurkai. Skanaus!

Receptai pagal ingredientus: # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Švieži agurkai
    1 kilogramas
  • Vanduo
    1 litras
  • Druska
    2 šaukštai
  • Česnakai
    1 skiltelė
  • Aitrioji paprika
    0,5 vnt
  • Petražolės, krapai
    1 krūva
  • Vyšnių ir serbentų lapai
    1 krūva
  • Violetinis bazilikas
    1 krūva (nebūtina)
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite reikiamus prieskonius, vandenį ir agurkus.
    1. Paruoškite reikiamus prieskonius, vandenį ir agurkus.
  • Aitriąją papriką ir česnaką smulkiai supjaustykite.
    2. Aitriąją papriką ir česnaką smulkiai supjaustykite.
  • Reklama
  • Į puodą suberkite prieskonius, aitriąją papriką, česnaką ir druską.
    3. Į puodą suberkite prieskonius, aitriąją papriką, česnaką ir druską.
  • Agurkams nupjaukite stiebus. Užvirti vandenį.
    4. Agurkams nupjaukite stiebus. Užvirti vandenį.
  • Sudėkite agurkus į puodą.
    5. Sudėkite agurkus į puodą.
  • Reklama
  • Juos apibarstykite prieskoniais ir užpilkite verdančiu vandeniu. Uždarykite sandariu dangteliu ir palikite atvėsti.
    6. Juos apibarstykite prieskoniais ir užpilkite verdančiu vandeniu. Uždarykite sandariu dangteliu ir palikite atvėsti.
  • Kai atvės, dėkite į šaldytuvą. Kitą dieną agurkus galima valgyti. Mėgaukitės!
    7. Kai atvės, dėkite į šaldytuvą. Kitą dieną agurkus galima valgyti. Mėgaukitės!
    Daugiau panašių receptų rasite paspaudę ČIA!
    Šaltinis: povar.ru
Rekomenduojami receptai