Glazūruoti šonkauliai

Glazūruoti šonkauliai

5 (1 įvertinimai)

3 Porcijos
1 val. 10 min.

Apie receptą

Glazūruotus šonkauliukus galima drąsiai ruošti ne tik vakarienei, bet ir šventiniam stalui. Jie visada labai skanūs ir patrauklūs. Taigi būtinai juos pasigaminkite! Šonkauliukus reikia gerai pasūdyti, pabarstyti pipirais, patepti padažu ir kepti orkaitėje valandą. Jie tikrai turėtų būti patiekiami karšti. Puikūs šonkauliukai derinami su bet kokiais padažais ir garnyru.

Receptai pagal ingredientus: # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kiaulienos šonkauliukai
    500 gramų
  • Druska
    4~5 žiupsneliai
  • Malti juodieji pipirai
    4~5 žiupsneliai
  • Medus
    1 šaukštas
  • Sojų padažas
    40 mililitrų
  • Augalinis aliejus
    1 valgomasis šaukštas
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite ingredientus.
    1. Paruoškite ingredientus.
  • Šonkauliukus išdėliokite į kepimo indą, išklotą folija.
    2. Šonkauliukus išdėliokite į kepimo indą, išklotą folija.
  • Reklama
  • Mėsą pasūdykite ir pipiruokite.
    3. Mėsą pasūdykite ir pipiruokite.
  • Supilkite augalinį aliejų į sojos padažą.
    4. Supilkite augalinį aliejų į sojos padažą.
  • Reklama
  • Įpilkite medaus ir išmaišykite.
    5. Įpilkite medaus ir išmaišykite.
  • Mėsą aptepkite paruoštu padažu.
    6. Mėsą aptepkite paruoštu padažu.
  • Reklama
  • Šonkauliukus 60 minučių nusiųskite į orkaitę, įkaitintą iki 190 laipsnių.
    7. Šonkauliukus 60 minučių nusiųskite į orkaitę, įkaitintą iki 190 laipsnių.
  • Glazūruoti šonkauliai yra paruošti! Skanaus!
    8. Glazūruoti šonkauliai yra paruošti! Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai