Glazūruoti šonkauliai
5 (1 įvertinimai)
3 Porcijos
1 val. 10 min.
Apie receptą
Glazūruotus šonkauliukus galima drąsiai ruošti ne tik vakarienei, bet ir šventiniam stalui. Jie visada labai skanūs ir patrauklūs. Taigi būtinai juos pasigaminkite! Šonkauliukus reikia gerai pasūdyti, pabarstyti pipirais, patepti padažu ir kepti orkaitėje valandą. Jie tikrai turėtų būti patiekiami karšti. Puikūs šonkauliukai derinami su bet kokiais padažais ir garnyru.
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# MėsaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kiaulienos šonkauliukai500 gramų
-
Druska4~5 žiupsneliai
-
Malti juodieji pipirai4~5 žiupsneliai
-
Medus1 šaukštas
-
Sojų padažas40 mililitrų
-
Augalinis aliejus1 valgomasis šaukštas
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite ingredientus.
-
2. Šonkauliukus išdėliokite į kepimo indą, išklotą folija.
-
Reklama
-
3. Mėsą pasūdykite ir pipiruokite.
-
4. Supilkite augalinį aliejų į sojos padažą.
-
Reklama
-
5. Įpilkite medaus ir išmaišykite.
-
6. Mėsą aptepkite paruoštu padažu.
-
Reklama
-
7. Šonkauliukus 60 minučių nusiųskite į orkaitę, įkaitintą iki 190 laipsnių.
-
8. Glazūruoti šonkauliai yra paruošti! Skanaus!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama