Česnakinės bulvės orkaitėje

Česnakinės bulvės orkaitėje

5 (1 įvertinimai)

2 Porcijos
50 min.

Apie receptą

Dalinuosi česnakinių bulvių kepimo orkaitėje receptu. Bulvės kvapnios, su traškia plutele ir neįtikėtinai skanios! Jos gali būti patiekiamos tiek kaip garnyras, tiek kaip savarankiškas patiekalas. Žemiau aš jums papasakosiu išsamiau, kaip kepti česnakines bulves orkaitėje. Naudojau mažas bulves su plona odele, todėl kepiau visas su lupena. Galite paimti įprastas bulves, nulupti ir supjaustyti griežinėliais. Paruošimas trunka apie 40-50 minučių.

Receptai pagal ingredientus: # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Bulvės
    500 gramų
  • Džiūvėsėliai
    2 valgomi šaukštai
  • Augalinis aliejus
    30 mililitrų
  • Druska
    1/2 šaukštelio
  • Juodieji malti pipirai
    1/3 arbatinio šaukštelio
  • Česnakai
    1/2 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus ingredientus.
    1. Paruoškite visus ingredientus.
  • Kruopščiai nuplaukite bulves, nusausinkite.
    2. Kruopščiai nuplaukite bulves, nusausinkite.
  • Reklama
  • Įpilkite augalinio aliejaus, druskos, maltų juodųjų pipirų ir džiūvėsėlių. Viską sumaišykite, kad viskas tolygiai pasiskirstytų ant bulvių.
    3. Įpilkite augalinio aliejaus, druskos, maltų juodųjų pipirų ir džiūvėsėlių. Viską sumaišykite, kad viskas tolygiai pasiskirstytų ant bulvių.
  • Ant kepimo indo krašto padėkite pusę česnako galvos su odele. Bulves kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 35-40 minučių.
    4. Ant kepimo indo krašto padėkite pusę česnako galvos su odele. Bulves kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 35-40 minučių.
  • Reklama
  • Apkeptą česnaką nulupkite ir sutrinkite į tyrę.
    5. Apkeptą česnaką nulupkite ir sutrinkite į tyrę.
  • Sudėkite į keptas bulves ir išmaišykite.
    6. Sudėkite į keptas bulves ir išmaišykite.
  • Reklama
  • Česnakinės bulvės yra paruoštos, prieš patiekdami pabarstykite jas šviežiomis žolelėmis ir patiekite. Skanaus!
    7. Česnakinės bulvės yra paruoštos, prieš patiekdami pabarstykite jas šviežiomis žolelėmis ir patiekite. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai