Blynai su malta mėsa ir sūriu
5 (1 įvertinimai)
3 Porcijos
35 min.
Apie receptą
Labai skanūs, apetitiški, sotūs, maistingi – blynai su malta mėsa ir sūriu. Šis variantas patinka absoliučiai visiems, nepaprastai skanūs su grietine! Siūlau naudoti vištienos faršą, Adyghe sūrį, šiek tiek prieskonių. Kepame paprastus blynus su pienu. Šį blynų variantą galima paruošti naudojimui ateityje ir užšaldyti, išimti, jei reikia. Išbandykite ir nustebinkite savo artimuosius paprastais ir skaniais receptais.
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Paukštiena /
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Pienas250 mililitrų
-
Kiaušiniai1 vnt
-
Miltai6~7 šaukštai
-
Augalinis aliejus50 mililitrų
-
Vištienos faršas250 gramų
-
Adyghe sūris80 gramų
-
Sausas česnakaspagal skonį
-
Druskapagal skonį
-
Pipiraipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite ingredientus.
-
2. Į dubenį įmuškite kiaušinį, įberkite druskos.
-
Reklama
-
3. Į dubenį supilkite pieną ir suberkite miltus, viską plakite mikseriu vidutiniu greičiu.
-
4. Į tešlą įpilkite du šaukštus sviesto ir viską išmaišykite.
-
Reklama
-
5. Maltą mėsą pakepinkite keptuvėje, kol suminkštės, sulaužydami mentele. Maltą mėsą troškinkite ant silpnos ugnies 10 minučių po dangčiu.
-
6. Į maltą mėsą suberkite tarkuotą sūrį.
-
Reklama
-
7. Keptuvę patepkite aliejumi ir kepkite blynus iš abiejų pusių po 30 sekundžių.
-
8. Ant blyno krašto dedame įdarą, druską, pipirus ir česnaką pagal skonį.
-
Reklama
-
9. Susukite blyną. Tą patį padarykite su visais blynais.
-
10. Blynai su malta mėsa ir sūriu yra paruošti!
-
Reklama
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama