Blynai su malta mėsa ir sūriu

Blynai su malta mėsa ir sūriu

5 (1 įvertinimai)

3 Porcijos
35 min.

Apie receptą

Labai skanūs, apetitiški, sotūs, maistingi – blynai su malta mėsa ir sūriu. Šis variantas patinka absoliučiai visiems, nepaprastai skanūs su grietine! Siūlau naudoti vištienos faršą, Adyghe sūrį, šiek tiek prieskonių. Kepame paprastus blynus su pienu. Šį blynų variantą galima paruošti naudojimui ateityje ir užšaldyti, išimti, jei reikia. Išbandykite ir nustebinkite savo artimuosius paprastais ir skaniais receptais.

Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena / # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Pienas
    250 mililitrų
  • Kiaušiniai
    1 vnt
  • Miltai
    6~7 šaukštai
  • Augalinis aliejus
    50 mililitrų
  • Vištienos faršas
    250 gramų
  • Adyghe sūris
    80 gramų
  • Sausas česnakas
    pagal skonį
  • Druska
    pagal skonį
  • Pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite ingredientus.
    1. Paruoškite ingredientus.
  • Į dubenį įmuškite kiaušinį, įberkite druskos.
    2. Į dubenį įmuškite kiaušinį, įberkite druskos.
  • Reklama
  • Į dubenį supilkite pieną ir suberkite miltus, viską plakite mikseriu vidutiniu greičiu.
    3. Į dubenį supilkite pieną ir suberkite miltus, viską plakite mikseriu vidutiniu greičiu.
  • Į tešlą įpilkite du šaukštus sviesto ir viską išmaišykite.
    4. Į tešlą įpilkite du šaukštus sviesto ir viską išmaišykite.
  • Reklama
  • Maltą mėsą pakepinkite keptuvėje, kol suminkštės, sulaužydami mentele. Maltą mėsą troškinkite ant silpnos ugnies 10 minučių po dangčiu.
    5. Maltą mėsą pakepinkite keptuvėje, kol suminkštės, sulaužydami mentele. Maltą mėsą troškinkite ant silpnos ugnies 10 minučių po dangčiu.
  • Į maltą mėsą suberkite tarkuotą sūrį.
    6. Į maltą mėsą suberkite tarkuotą sūrį.
  • Reklama
  • Keptuvę patepkite aliejumi ir kepkite blynus iš abiejų pusių po 30 sekundžių.
    7. Keptuvę patepkite aliejumi ir kepkite blynus iš abiejų pusių po 30 sekundžių.
  • Ant blyno krašto dedame įdarą, druską, pipirus ir česnaką pagal skonį.
    8. Ant blyno krašto dedame įdarą, druską, pipirus ir česnaką pagal skonį.
  • Reklama
  • Susukite blyną. Tą patį padarykite su visais blynais.
    9. Susukite blyną. Tą patį padarykite su visais blynais.
  • Blynai su malta mėsa ir sūriu yra paruošti!
    10. Blynai su malta mėsa ir sūriu yra paruošti!
  • Reklama
  • Skanaus!
    11. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai