Suflė pyragas be kepimo

Suflė pyragas be kepimo

5 (1 įvertinimai)

6 Porcijos
6 val.

Apie receptą

Ar jums patinka lengvai pagaminami desertai? Atkreipiu jūsų dėmesį į nepaprastai skanų ir tiesiog burnoje tirpstantį suflė pyragą be kepimo. Šis desertas nepaliks abejingų. Lengvai pagaminamas, tačiau neįtikėtinai skanus šis nekepamas suflė pyragas. Toks desertas idealiai tinka popietės užkandžiui ir ypač populiarus karštuoju metų laiku, kai nesinori stovėti prie viryklės. Galite papuošti kakava, šokoladu, uogomis ar šviežiais vaisiais.

Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Slapukas
    300 gramų
  • Sviestas
    120 gramų
  • Jogurtas
    250 gramų (natūralus)
  • Želatina
    10 gramų
  • Vanduo
    100 mililitrų
  • Cukraus pudra
    100 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus ingredientus. Iš anksto išimkite sviestą, kad jis taptų minkštas.
    1. Paruoškite visus ingredientus. Iš anksto išimkite sviestą, kad jis taptų minkštas.
  • Sausainius sulaužykite ir paverskite trupiniais, sudėkite minkštą sviestą ir išmaišykite iki vientisos masės.
    2. Sausainius sulaužykite ir paverskite trupiniais, sudėkite minkštą sviestą ir išmaišykite iki vientisos masės.
  • Reklama
  • Sausainių tešlą perkelkite į formą, išklotą maistine plėvele. Tolygiai paskirstykite išilgai dugno ir padarykite šonus, stipriai spausdam...
    3. Sausainių tešlą perkelkite į formą, išklotą maistine plėvele. Tolygiai paskirstykite išilgai dugno ir padarykite šonus, stipriai spausdami. Padėkite pagrindą į šaldytuvą.
  • Želatiną užpilti šaltu, virintu vandeniu ir leisti išbrinkti 30-40 min. Ištirpinkite vandens vonioje iki vientisos masės.
    4. Želatiną užpilti šaltu, virintu vandeniu ir leisti išbrinkti 30-40 min. Ištirpinkite vandens vonioje iki vientisos masės.
  • Reklama
  • Į dubenį suberkite cukraus pudrą, jogurtą ir kreminį sūrį. Viską išplakti iki vientisos masės.
    5. Į dubenį suberkite cukraus pudrą, jogurtą ir kreminį sūrį. Viską išplakti iki vientisos masės.
  • Tęsdami plakimą supilkite ištirpintą želatiną ir plakite iki vientisos masės.
    6. Tęsdami plakimą supilkite ištirpintą želatiną ir plakite iki vientisos masės.
  • Reklama
  • Išimkite pyrago pagrindą iš šaldytuvo ir supilkite sūrio masę, išlyginkite. Suflė pyragą dėkite į šaldytuvą ir leiskite visiškai sustingt...
    7. Išimkite pyrago pagrindą iš šaldytuvo ir supilkite sūrio masę, išlyginkite. Suflė pyragą dėkite į šaldytuvą ir leiskite visiškai sustingti. Tai užtruks maždaug 4-5 valandas. Atsargiai išimkite pyragą, papuoškite pyragą kaip norite ir patiekite.
  • Gero apetito!
    8. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai