Morkų sriuba su kukuliais

Morkų sriuba su kukuliais

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Nežinote, kaip paįvairinti pietų meniu? Turiu vieną nuostabią idėją, parodysiu kaip pasigaminti morkų sriubą su kukuliais. Apetitą kelianti, ryški, lengva ir nerealiai skani sriuba. Rekomenduoju! Reikalingų ingredientų rinkinys gana mažas, o procesas, manau, nesukels sunkumų. Sriuba yra labai soti, mėsos kukuliai suteikia ypatingo pikantiškumo, o špinatai yra ryškus akcentas. Nei suaugusieji, nei vaikai neatsisakys tokio patiekalo.

Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Paukštiena
Reklama
Desrainis24.lt
Desrainis24.lt
  • Reikalingi ingredientai:

  • Alyvuogių aliejus
    2 šaukštai
  • Morkos
    800 gramų
  • Svogūnas
    1 vnt
  • Česnakai
    4 skiltelės
  • Aitriųjų pipirų dribsniai
    pagal skonį
  • Itališkos žolelės
    1/2 arbatiniai šaukšteliai
  • Sultinys
    1 litras
  • Špinatai
    1 ryšulėlis
  • Malta vištiena
    250 gramų (arba kalakutiena)
  • Sūris
    50 gramų
  • Džiūvėsėliai
    2 šaukštai
  • Druska ir prieskoniai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Puode arba keptuvėje aukštais kraštais įkaitinkite aliejų. Sudėkite pjaustytas morkas, svogūnus, česnakus. Įberkite druskos, pipirų, ital...
    1. Puode arba keptuvėje aukštais kraštais įkaitinkite aliejų. Sudėkite pjaustytas morkas, svogūnus, česnakus. Įberkite druskos, pipirų, itališkų žolelių. Kepkite ant vidutinės ugnies, maišydami, 15 minučių.
  • Supilkite sultinį ir palikite virti pusvalandį po dangčiu. Tuo tarpu faršą sumaišykite su tarkuotu sūriu ir džiūvėsėliais. Suberkite prie...
    2. Supilkite sultinį ir palikite virti pusvalandį po dangčiu. Tuo tarpu faršą sumaišykite su tarkuotu sūriu ir džiūvėsėliais. Suberkite prieskonius ir druską.
  • Reklama
  • Sriubą sutrinkite trintuvu.
    3. Sriubą sutrinkite trintuvu.
  • Iš faršo suformuokite nedidelius kukulius ir dėkite į sriubą. Troškinkite ant vidutinės ugnies dar 10 minučių.
    4. Iš faršo suformuokite nedidelius kukulius ir dėkite į sriubą. Troškinkite ant vidutinės ugnies dar 10 minučių.
  • Reklama
  • Likus minutei iki virimo, į sriubą įberkite špinatų. Gero apetito!
    5. Likus minutei iki virimo, į sriubą įberkite špinatų. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai